Urmărește-ne în Social Media

Keo - Când tu nu ești

Keo a lansa un nou single, intitulat ”Când tu nu ești”. Piesa a fost compusă de artist împreună cu Y. Benardos, B. Mureșan și I. Nacu.

După lansarea albumului ”Liber”, Keo revine cu un nou extras pe single, intitulat "Când tu nu ești". Piesa, cu o încărcătura emoțională puternică, este dedicată tuturor celor care au pierdut pe cineva drag.

"Muzica rămâne un remediu spiritual pentru a ne recăpăta forța de a merge mai departe, precum și o alinare pentru momentele în care ne simțim pierduți fără cei dragi." - Keo

De asemenea, marti, 8 decembrie, Keo va susține un concert din seria Frenchmania, începând cu ora 20:00, la cinematograful Elvira Popescu. Evenimentul va fi live, Keo fiind acompaniat de trupa sa, precum și de invitații speciali Bodo, Cornel Ilie și Dorian Popa.

Cel mai recent album al lui Keo și cel de-al patrulea din carieră se numește ”Liber” și reprezintă personificarea muzicală a unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Albumul conține 12 piese, dintre care amintim: ”Când tu nu ești”, ”După furtună” sau piesa eponimă, ”Liber”.

Totodată, materialul reunește și o serie de colaborări interesante precum cele cu jumătatea SKEO, Skizzo Skillz (Drumul Vietii, Fac Ce Vreau), dar și cu Mircea Baniciu (Acasă), Alexandra Ungureanu (Să fiu cu tine) sau Karie (care și-a adus contribuția printr-un Urban Mix al piesei „Îmi stă inima in loc”).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Frenchmania, ediția a II-a, București 2015
Concerte marți, 8 decembrie 2015

Frenchmania

Loc
Cinema Elvire Popesco
Comentarii