Urmărește-ne în Social Media

Keo & Adela Popescu - Fără tine

Adela Popescu revine pe scena muzicii românești și, împreună cu Keo, lansează "Fără tine", o piesă despre foste iubiri și sentimentele provocate de o relație încheiată. Videoclip disponibil în articol.

Noua melodie a fost creată din dorința de a prezenta o piesă de dragoste, cu aer de romanță tuturor iubitorilor de muzică, o "romanță modernă" cum a numit-o chiar Keo.

"A fost o mare plăcere să colaborez cu Adela la <<Fără tine>>. Nici nu m-aș fi putut gândi la altcineva, Adela are o voce caldă și o personalitate minunată... chiar a fost potrivirea perfectă", a declarat Keo.

Piesa este scrisă și compusă de Keo, ca un duet, iar Adela Popescu o completează perfect cu vocea ei recognoscibilă. Producția piesei este realizată Keo, Christian Eberhard și Bogdan Mureșan.

"Mi-a plăcut din prima clipa piesa și îi mulțumesc lui Keo ca a făcut ca toate acestea să se întâmple. Sunt convinsă că această colaborare va continua!", a spus Adela Popescu.

Keo a debutat în 2005 cu piesa "Azi vii, mâine pleci", care a ajuns numărul 1 în MTV Top 20 în numai 3 săptămâni, şi s-a menţinut în Romanian Top 100 pentru şapte luni, iar în același an, a lansat și albumul de debut "Fără Aripi".

De-a lungul timpului, Keo a lucrat ca producător și compozitor cu artiști precum Proconsul, Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Gabriel Cotabiță, Cătălin Josan, Massari, Anna Lesko, Andra Gogan și mulți alții.

Adela Popescu s-a făcut cunoscută publicului larg prin prezența sa în primele telenovele românești "Numai iubirea", "Lacrimi de iubire", "Iubire ca-n filme" și multe altele. În ceea ce privește cariera muzicală, prima sa piesă a fost un cover al "No me enseñaste", iar în 2005, în timpul filmărilor la telenovela "Lacrimi de iubire", a înregistrat și primul său album cu același nume.
Adela și-a continuat cariera în televiziune ca prezentator TV în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea" și "Sunt celebru, scoate-mă de aici".

Comentarii