Urmărește-ne în Social Media

Keo & Adela Popescu - Fără tine

Adela Popescu revine pe scena muzicii românești și, împreună cu Keo, lansează "Fără tine", o piesă despre foste iubiri și sentimentele provocate de o relație încheiată. Videoclip disponibil în articol.

Noua melodie a fost creată din dorința de a prezenta o piesă de dragoste, cu aer de romanță tuturor iubitorilor de muzică, o "romanță modernă" cum a numit-o chiar Keo.

"A fost o mare plăcere să colaborez cu Adela la <<Fără tine>>. Nici nu m-aș fi putut gândi la altcineva, Adela are o voce caldă și o personalitate minunată... chiar a fost potrivirea perfectă", a declarat Keo.

Piesa este scrisă și compusă de Keo, ca un duet, iar Adela Popescu o completează perfect cu vocea ei recognoscibilă. Producția piesei este realizată Keo, Christian Eberhard și Bogdan Mureșan.

"Mi-a plăcut din prima clipa piesa și îi mulțumesc lui Keo ca a făcut ca toate acestea să se întâmple. Sunt convinsă că această colaborare va continua!", a spus Adela Popescu.

Keo a debutat în 2005 cu piesa "Azi vii, mâine pleci", care a ajuns numărul 1 în MTV Top 20 în numai 3 săptămâni, şi s-a menţinut în Romanian Top 100 pentru şapte luni, iar în același an, a lansat și albumul de debut "Fără Aripi".

De-a lungul timpului, Keo a lucrat ca producător și compozitor cu artiști precum Proconsul, Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Gabriel Cotabiță, Cătălin Josan, Massari, Anna Lesko, Andra Gogan și mulți alții.

Adela Popescu s-a făcut cunoscută publicului larg prin prezența sa în primele telenovele românești "Numai iubirea", "Lacrimi de iubire", "Iubire ca-n filme" și multe altele. În ceea ce privește cariera muzicală, prima sa piesă a fost un cover al "No me enseñaste", iar în 2005, în timpul filmărilor la telenovela "Lacrimi de iubire", a înregistrat și primul său album cu același nume.
Adela și-a continuat cariera în televiziune ca prezentator TV în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea" și "Sunt celebru, scoate-mă de aici".

Comentarii

Muzică și film

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi joacă în "Retreat Vama Veche" - TRAILER

Odată cu rolurile în care le-a distribuit regizorul Petre Năstase, actrițele Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi își continuă prietenia din viața reală și în viața personajelor principale din filmul "Retreat Vama Veche", al cărui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu.

Publicat

pe

Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu la filmările pentru "Retreat Vama Veche"
Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu la filmările pentru "Retreat Vama Veche"

Eva (Ada Condeescu) are parte de o experiență amuzantă, dar și revelatoare, în timpul petrecerii burlăcițelor, pe care i-o organizează bunele ei prietenele ei, Corina (Adela Popescu) și Dana (Laura Cosoi). Evadarea celor trei femei de carieră, cu vieți aparent în control, într-un retreat de yoga din Vama Veche le aduce multe întâlniri și situații haioase, dar le pune în față și o oglindă simbolică în care ajung să-și vadă problemele, defectele, neputințele și secretele.

Comedia "Retreat Vama Veche" este distribuită de Vertical Entertainment și va avea premiera în exclusivitate pe marile ecrane din țară începând cu 18 octombrie.

"Pentru noi, acest proiect a fost mai ceva ca un retreat. A fost o bucurie de reîntâlnire cu noi de azi în care am descoperit cât de importante ne-am fost una alteia în trecut. A avut multă însemnătate totul, fiecare zi de filmare, fiecare noapte de repetiții, fiecare dimineață rece, cu miros de mare, de prietenie și de bine. A fost un mix de personal și profesional, o compatibilitate generală, cu energie bună și întâlniri valoroase cu oameni incredibil de buni și dragi. O terapie pentru fiecare dintre noi. Și chiar dacă filmările s-au terminat de anul trecut, noi le continuăm în viețile noastre, în prietenia noastră, în întâlnirile firești și cu mult râs pe care le avem. Nu ne iese mereu să ne vedem, că totuși, avem împreună 8 spre 9 copii de lăsat în grija cuiva, dar trebuie. Ne ținem de terapie, că așa spun specialiștii că trebuie, ca să ne meargă bine. Și să avem și încălzirea făcută pentru vizionările și turneul național de lansare a filmului, din toamnă. O să tot fim în Retreat, unde vă așteptăm și pe voi toți, ca să simțiți binele pe care l-am simțit și noi", au declarat Ada, Adela și Laura.

Filmările au avut loc chiar în Vama Veche în vara lui 2023 și au fost pentru întreaga echipă de filmare și la nivel personal ca un "retreat" în care și-au retrăit, rescris și continuat poveștile de viață, de prietenie și de profesie.

Distribuția "Retreat Vama Veche" este completată de Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu.

TRAILER "Retreat Vama Veche":

Citește în continuare