Urmărește-ne în Social Media

Keo & Adela Popescu - Fără tine

Adela Popescu revine pe scena muzicii românești și, împreună cu Keo, lansează "Fără tine", o piesă despre foste iubiri și sentimentele provocate de o relație încheiată. Videoclip disponibil în articol.

Noua melodie a fost creată din dorința de a prezenta o piesă de dragoste, cu aer de romanță tuturor iubitorilor de muzică, o "romanță modernă" cum a numit-o chiar Keo.

"A fost o mare plăcere să colaborez cu Adela la <<Fără tine>>. Nici nu m-aș fi putut gândi la altcineva, Adela are o voce caldă și o personalitate minunată... chiar a fost potrivirea perfectă", a declarat Keo.

Piesa este scrisă și compusă de Keo, ca un duet, iar Adela Popescu o completează perfect cu vocea ei recognoscibilă. Producția piesei este realizată Keo, Christian Eberhard și Bogdan Mureșan.

"Mi-a plăcut din prima clipa piesa și îi mulțumesc lui Keo ca a făcut ca toate acestea să se întâmple. Sunt convinsă că această colaborare va continua!", a spus Adela Popescu.

Keo a debutat în 2005 cu piesa "Azi vii, mâine pleci", care a ajuns numărul 1 în MTV Top 20 în numai 3 săptămâni, şi s-a menţinut în Romanian Top 100 pentru şapte luni, iar în același an, a lansat și albumul de debut "Fără Aripi".

De-a lungul timpului, Keo a lucrat ca producător și compozitor cu artiști precum Proconsul, Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Gabriel Cotabiță, Cătălin Josan, Massari, Anna Lesko, Andra Gogan și mulți alții.

Adela Popescu s-a făcut cunoscută publicului larg prin prezența sa în primele telenovele românești "Numai iubirea", "Lacrimi de iubire", "Iubire ca-n filme" și multe altele. În ceea ce privește cariera muzicală, prima sa piesă a fost un cover al "No me enseñaste", iar în 2005, în timpul filmărilor la telenovela "Lacrimi de iubire", a înregistrat și primul său album cu același nume.
Adela și-a continuat cariera în televiziune ca prezentator TV în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea" și "Sunt celebru, scoate-mă de aici".

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Cabral și Adela Popescu vor prezenta "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Cel de-al doilea sezon al emisiunii "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" va fi prezentat de Cabral și Adela Popescu. Reality show-ul revine la PRO TV în 2022.

Publicat

pe

Adela Popescu și Cabral
Adela Popescu și Cabral │ FOTO: Pro TV

Prezentator TV, actriță și una dintre cele mai influente prezențe din mediul online din România, Adela Popescu este nerăbdătoare să ia contact cu jungla și provocările pe care aceasta le are pentru celebrități.

Adela Popescu: "Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție"

"Experiența "Sunt celebru, scoate-mă de aici" nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu... nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din junglă "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"", a spus Adela Popescu.

Unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV, actor și un pasionat al sporturilor extreme, Cabral va testa capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă.

Cabral: "Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească"

"Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor - și, desigur, și publicului - că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci. Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment… și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: Sunt celebru, scoate-mă de aici!", a spus Cabral.

Într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi, show-ul va pune la încercare capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă, departe de confortul pe care-l au acasă. Vedetele care vor participa în cel de-al doilea sezon vor fi anunțate în curând. Show-ul va debuta la PRO TV în toamna acestui an.

Ce vedete au participat în primul sezon al show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

În primul sezon, difuzat de PRO TV în 2015, au participat Dorian Popa, Cătălin Moroșanu, Ruby, Gina Pistol, Luminița Nicolescu, Andreea Moldovan, Vladimir Drăghia, Alina Plugaru, Elena Merișoreanu, Gabi Jugaru, Mihai Trăistariu, Pacha Man și Elena Lasconi. Câștigătorul sezonului 1, desemnat "Regele junglei", a fost Cătălin Moroșanu, fost boxer și kickboxer român.

Citește în continuare