BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Kendrick Lamar: HUMBLE

Rapperul Kendrick Lamar a lansat videoclipul piesei "HUMBLE", regizat de Dave Meyers şi The Little Homies. Aceasta este o piesă nouă şi vine imediat după lansarea single-ului "The Heart Part 4" de săptămâna trecută.

Au trecut 2 ani de la ultimul album lansat de Lamar, "To Pimp a Butterfly". În 2016 venea compilaţia "untitled unmastered" şi toate aceste noi melodii par să anticipeze un nou LP. "HUMBLE" este un clip ceva mai întunecat şi controversat faţă de alte creaţii video hip-hop văzute în ultima vreme. Îl vedem pe Kendrick cu capul în flăcări sau în postura unui papă ce aduce aminte de serialul HBO "The Young Pope".

Rapperul stă într-un pat făcut din bani, aruncă foarte multe bancnote de 100 de dolari şi se plimbă cu trotineta. Multiple unghiuri de filmare moderne au fost folosite, inclusiv unul panoramic în stil Google Earth şi o schimbare de perspectivă în genul filmelor de acţiune. Muzicianul a fost direct implicat în regie, el făcând parte din "The Little Homies", care îl include şi pe Dave Free de la TDE.

Duo-ul a mai regizat clipuri ale casei de discuri a lui Lamar. "HUMBLE" are printre teme religia, clipul oferind o reconstituire a Cinei de Taină, iar rapperul cântând "God is Coming". Începutul acestui single e surprinzător, cu un riff puternic de chitară, care ne arată de ce artistul a semnat cu Interscope. "HUMBLE" are mai multe în comun cu grime-ul decât cu rap-ul clasic.

Totuşi compozitorul premiat cu 7 Grammy-uri pare să fi renunţat la influenţele funk şi jazz de pe albumul din 2015. Nu e prima oară când temele religioase apar în melodiile lui Kendrick Lamar, un exemplu fiind piesa "Faith" din 2009".

Citește mai multe despre Kendrick Lamar
Videoclipuri cu Kendrick Lamar
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE