Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
Poze de la concertul Andrei - "Aievea" de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile din Weekend SuperStars @ eMAG!

Videoclip oficial: Kendrick Lamar - Element

Rapperul Kendrick Lamar nu e deloc străin de controverse, ba chiar le atrage ca un magnet, lucru dovedit de videoclipul piesei "Element". Acesta tocmai a debutat şi îl puteţi viziona mai jos. Cu unghiuri incredibile de filmare şi un mesaj social puternic, clipul amplifică imaginea unui artist cu un aspect vizual deosebit deja.

Videoclipul "Element" are mesaje multistratificate. Kendrick cântă cu un tricou acoperit de sânge, vedem un copil care boxează cu tatăl său, bărbaţi în închisoare privind cu ură şi persoane de culoare persecutate. Abundă imaginile şocante sau puternice, precum o casă arzând până la cenuşă, sau o fetiţă care stă în iarbă, cu o insectă pe frunte. Contrastele sunt puternice.

Regizorul este Jonas Lindstroem, care a colaborat cu "The Little Homies", adică şi Kendrick Lamar. Rapperul dovedeşte că este conectat direct la artera principală a comunităţii de culoare, îi cunoaşte problemele şi angoasele. Imagini şocante precum o persoană plină de sânge după o bătaie sau un copil cu o armă vor şoca privitorii.

Totul se încheie cu o persoană aruncată de pe un acoperiş şi cu două simboluri ale purităţii: un model feminin gol şi un copil, privind trişti spre cameră. Kendrick a impresionat şi prin precedentele clipuri, "DNA" aducând prestaţia lui Don Cheadle la nivel de Hollywood, iar "Humble" fiind considerat de departe cel mai bun videoclip al acestui an, cu o editare fantastică.

"Element" este al patrulea single extras de pe albumul "DAMN" şi se pare că artistul e pasionat de abordarea "colaj vizual" pentru materialele sale video. Piesa în sine are un bas repetitiv, clape discrete şi o percuţie puternică. Muzicianul culege roadele succesului ultimului LP, care a debutat în aprilie pe locul întâi în Billboard 200. Acesta este al treilea release care a sosit direct pe locul întâi pentru rapperul de 30 de ani.

Ce face acest disc un succes este hibridul dintre trap, R&B, pop şi ceea ce criticii numesc "conscious rap".

Universal Music Romania a organizat la The Urbanist, din Bucuresti, un eveniment de prezentare a noului album Kendrick Lamar – Damn, în urmă cu câteva zile.

Citește mai multe despre Kendrick Lamar
Videoclipuri cu Kendrick Lamar
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE