Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Kendrick Lamar - DNA

Kendrick Lamar continuă lansările de clipuri inedite, astfel că după "HUMBLE" a văzut lumina zilei şi "DNA". Videoclipul cel nou e gândit ca o scenă clasică de interogare, cu Don Cheadle care îl presează pe Kendrick să răspundă la întrebări, cu detector de minciuni conectat.

Lamar a lansat cel mai nou album al său, "DAMN" vinerea trecută, materialul incluzând colaborări cu U2, Rihanna sau Rat Boy. LP-ul a urcat rapid în topuri, având şanse mari să depăşească albumul lui Ed Sheeran în clasamentele din Marea Britanie. Artistul hip-hop s-a aflat şi la festivalul Coachella weekendul trecut, acolo unde a cântat piese noi de pe "DAMN". Headliner a fost Lady Gaga.

Acesta este LP-ul cu numărul 4 al lui Kendrick Lamar, însoţit de videoclipuri inedite şi apreciate de public. Dacă în "HUMBLE" am văzut unghiuri originale de filmare, metafore şi oameni în flăcări, în "DNA" acţiunea e restrânsă la o sală de interogări. Don Cheadle, cunoscut pentru rolurile din "Iron Man" şi serialul HBO "House of Lies" se dezlănţuie.

Actorul recită versurile lui Kendrick Lamar cu mişcări frenetice, în vreme ce artistul pare în transă. Se ajunge rapid la un battle între cei doi, deşi Lamar e în dezavantaj, fiind legat cu lanţuri de masă. Mijlocul piesei aduce şi un interludiu-flashback, în care vedem cum Kendrick părăseşte sala, aşteptat de crew. Versurile devin agresive, iar rapperul apare doborând paparazzi şi jucând zaruri cu prietenii.

Toate acestea sunt completate de un bas greu, ce duce cu gândul la proiectul Legion, cu Noisia şi Foreign Beggars ca protagonişti.

Citește mai multe despre Kendrick Lamar
Videoclipuri cu Kendrick Lamar
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE