BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Kendrick Lamar - DNA

Kendrick Lamar continuă lansările de clipuri inedite, astfel că după "HUMBLE" a văzut lumina zilei şi "DNA". Videoclipul cel nou e gândit ca o scenă clasică de interogare, cu Don Cheadle care îl presează pe Kendrick să răspundă la întrebări, cu detector de minciuni conectat.

Lamar a lansat cel mai nou album al său, "DAMN" vinerea trecută, materialul incluzând colaborări cu U2, Rihanna sau Rat Boy. LP-ul a urcat rapid în topuri, având şanse mari să depăşească albumul lui Ed Sheeran în clasamentele din Marea Britanie. Artistul hip-hop s-a aflat şi la festivalul Coachella weekendul trecut, acolo unde a cântat piese noi de pe "DAMN". Headliner a fost Lady Gaga.

Acesta este LP-ul cu numărul 4 al lui Kendrick Lamar, însoţit de videoclipuri inedite şi apreciate de public. Dacă în "HUMBLE" am văzut unghiuri originale de filmare, metafore şi oameni în flăcări, în "DNA" acţiunea e restrânsă la o sală de interogări. Don Cheadle, cunoscut pentru rolurile din "Iron Man" şi serialul HBO "House of Lies" se dezlănţuie.

Actorul recită versurile lui Kendrick Lamar cu mişcări frenetice, în vreme ce artistul pare în transă. Se ajunge rapid la un battle între cei doi, deşi Lamar e în dezavantaj, fiind legat cu lanţuri de masă. Mijlocul piesei aduce şi un interludiu-flashback, în care vedem cum Kendrick părăseşte sala, aşteptat de crew. Versurile devin agresive, iar rapperul apare doborând paparazzi şi jucând zaruri cu prietenii.

Toate acestea sunt completate de un bas greu, ce duce cu gândul la proiectul Legion, cu Noisia şi Foreign Beggars ca protagonişti.

Citește mai multe despre Kendrick Lamar
Videoclipuri cu Kendrick Lamar
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE