Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Videoclip oficial: Kendrick Lamar - DNA

Kendrick Lamar continuă lansările de clipuri inedite, astfel că după "HUMBLE" a văzut lumina zilei şi "DNA". Videoclipul cel nou e gândit ca o scenă clasică de interogare, cu Don Cheadle care îl presează pe Kendrick să răspundă la întrebări, cu detector de minciuni conectat.

Lamar a lansat cel mai nou album al său, "DAMN" vinerea trecută, materialul incluzând colaborări cu U2, Rihanna sau Rat Boy. LP-ul a urcat rapid în topuri, având şanse mari să depăşească albumul lui Ed Sheeran în clasamentele din Marea Britanie. Artistul hip-hop s-a aflat şi la festivalul Coachella weekendul trecut, acolo unde a cântat piese noi de pe "DAMN". Headliner a fost Lady Gaga.

Acesta este LP-ul cu numărul 4 al lui Kendrick Lamar, însoţit de videoclipuri inedite şi apreciate de public. Dacă în "HUMBLE" am văzut unghiuri originale de filmare, metafore şi oameni în flăcări, în "DNA" acţiunea e restrânsă la o sală de interogări. Don Cheadle, cunoscut pentru rolurile din "Iron Man" şi serialul HBO "House of Lies" se dezlănţuie.

Actorul recită versurile lui Kendrick Lamar cu mişcări frenetice, în vreme ce artistul pare în transă. Se ajunge rapid la un battle între cei doi, deşi Lamar e în dezavantaj, fiind legat cu lanţuri de masă. Mijlocul piesei aduce şi un interludiu-flashback, în care vedem cum Kendrick părăseşte sala, aşteptat de crew. Versurile devin agresive, iar rapperul apare doborând paparazzi şi jucând zaruri cu prietenii.

Toate acestea sunt completate de un bas greu, ce duce cu gândul la proiectul Legion, cu Noisia şi Foreign Beggars ca protagonişti.

Citește mai multe despre Kendrick Lamar
Videoclipuri cu Kendrick Lamar
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE