Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Kelly Clarkson - Wrapped in Red

Kelly Clarkson împărtășește publicului bucuria pe care o simte în preajma sărbătorilor de iarnă printr-un videoclip tematic, realizat pentru piesa ”Wrapped in Red”. Noul single este extras de pe albumul cu piese de Crăciun lansat în octombrie anul trecut.

O nouă piesă de Crăciun de pe albumul ”Wrapped in Red” al lui Kelly Clarkson întâmpină fanii artistei în pragul sărbătorilor de iarnă. Melodia promovată pe acest final de noiembrie este cea care dă titlul discului lansat în 2013 și plasat pe prima poziție în topul US Top Holiday Albums (Billboard). Albumul a fost certificat, de asemenea, cu platină în Canada și Statele Unite, primind aprecieri din partea unor publicații precum Allmusic și HitFix.

Într-un interviu acordat înaintea lansării acestui disc, Kelly Clarkcon a mărturisit că și-a dorit de multă vreme să lanseze un album cu piese de Crăciun, considerând că pentru înregistrarea unui astfel de material nu te mai simți limitat de genuri muzicale.

"Mereu sunt întrebată în ce gen muzical mă încadrez: country, pop sau rock? Și partea cool a înregistrării unui album de Crăciun este că nu am am nicio limitare în această privință. Pot face ceea ce vreau. (...) Mi se pare esențial faptul că de Crăciun nici nu mai contează în ce stare te afli sau ce fel de an ai avut - e un nou început. Eu voi da deoparte ce a fost negativ și-mi voi reîncărca bateriile gândindu-mă la sentimentele frumoase pe care le-am trăit."

Tracklist ”Wrapped in Red” - Kelly Clarkson:

 1. "Wrapped in Red"
 2. "Underneath the Tree"
 3. "Have Yourself a Merry Little Christmas"
 4. "Run Run Rudolph"
 5. "Please Come Home for Christmas (Bells Will Be Ringing)"
 6. "Every Christmas"
 7. "Blue Christmas"
 8. "Baby, It's Cold Outside" (featuring Ronnie Dunn)
 9. "Winter Dreams (Brandon's Song)"
 10. "White Christmas"
 11. "My Favorite Things"
 12. "4 Carats"
 13. "Just for Now"
 14. "Silent Night" (featuring Reba and Trisha Yearwood)

Citește mai multe despre Kelly Clarkson
Videoclipuri cu Kelly Clarkson
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE