Urmărește-ne în Social Media

Kelly Clarkson - Love So Soft

Kelly Clarkson a revenit cu un single nou, intitulat ”Love So Soft”. Acesta este primul extras de pe albumul “Meaning Of Life”, așteptat pe piață la sfârșitul lunii octombrie.

Piesa ”Love So Soft” este acompaniată de un videoclip de inspirație fantasy. Vizualul a fost regizat de Dave Meyers, cunoscut pentru colaborările sale cu artiști precum Kendrick Lamar și Missy Elliott.

Noul single va fi inclus pe albumul “Meaning Of Life”, cel de-al 8-lea material de studio al lui Kelly Clarkson. Pentru acest disc, Kelly a lucrat cu vechii săi prieteni și colaboratori Jason Halbert, Jesse Shatkin, Greg Kurstin (Adele, Sia ), Jesse Shatkin ( Sia, One Direction, Charlie Puth), dar și cu producători noi, precum Mick Schultz, The Monarch si Nick Ruth. Albumul va fi lansat pe 27 octombrie, prin intermediul Atlantic Records.

Cariera muzicală a lui Kelly Clarkson a început în urmă cu 12 ani, odată cu obținerea trofeului American Idol (sezon 5). Albumele sale s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare, artista având în palmares 2 premii Grammy, 4 American Music Awards, 3 MTV Music Awards și 12 premii Billboard.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Kelly Clarkson a lansat albumul "Chemistry" - TRACKLIST

După divorțul de Brandon Blackstock din 2020, Kelly Clarkson și-a canalizat durerea într-un nou album emoționant. "Chemistry" a fost lansat astăzi, 23 iunie. Te invităm să afli mai multe detalii și să consulți tracklistul.

Publicat

pe

Kelly Clarkson - Chemistry
Kelly Clarkson - Chemistry │ FOTO: captură YouTube / Kelly Clarkson

"Chemistry" este cel de-al zecelea album de studio al cântăreței Kelly Clarkson. Discul este produs de vechii colaboratorii ai artistei - Jason Halbert și Jesse Shatkin - dar și de Erick Serna și Rachel Orscher. Conține 14 melodii, dintre care două sunt colaborări: "I Hate Love" feat Steve Martin și "That's Right" feat Sheila E..

"Chemistry" prezintă întreaga cronologie a unei relații, arătând fiecare emoție pe care o trăiești de la început până la sfârșit.

Lucrez la acest proiect de aproape trei ani. Nu eram sigură că o să-l lansez, dar am făcut-o. Albumul se numește <<Chemistry>>. Am încercat să găsesc un cuvânt care să descrie cu adevărat totul. Nu am vrut ca toată lumea să creadă că livrez doar furie sau tristețe - doar una sau două emoții. Acest album este cu siguranță povestea unei relații întregi. Relația nu ar trebui redusă la un singur lucru. Există și părți bune, și părți rele. Chimia poate fi un lucru cu adevărat uimitor, sexy, cool, distractiv, dar poate fi și foarte rău pentru tine. De aceea l-am numit <<Chemistry>>, am crezut că este titlul perfect pentru a descrie întregul album", a spus Kelly Clarkson.

TRACKLIST "Chemistry":

 1. Skip This Part
 2. Mine
 3. High Road
 4. Me
 5. Down To You
 6. Chemistry
 7. Favorite Kind of High
 8. Magic
 9. Lighthouse
 10. Rock Hudson
 11. My Mistake
 12. Red Flag Collector
 13. I Hate Love (feat. Steve Martin)
 14. That's Right (feat. Sheila E.)
Citește în continuare