Urmărește-ne în Social Media

Kelly Clarkson - Love So Soft

Kelly Clarkson a revenit cu un single nou, intitulat ”Love So Soft”. Acesta este primul extras de pe albumul “Meaning Of Life”, așteptat pe piață la sfârșitul lunii octombrie.

Piesa ”Love So Soft” este acompaniată de un videoclip de inspirație fantasy. Vizualul a fost regizat de Dave Meyers, cunoscut pentru colaborările sale cu artiști precum Kendrick Lamar și Missy Elliott.

Noul single va fi inclus pe albumul “Meaning Of Life”, cel de-al 8-lea material de studio al lui Kelly Clarkson. Pentru acest disc, Kelly a lucrat cu vechii săi prieteni și colaboratori Jason Halbert, Jesse Shatkin, Greg Kurstin (Adele, Sia ), Jesse Shatkin ( Sia, One Direction, Charlie Puth), dar și cu producători noi, precum Mick Schultz, The Monarch si Nick Ruth. Albumul va fi lansat pe 27 octombrie, prin intermediul Atlantic Records.

Cariera muzicală a lui Kelly Clarkson a început în urmă cu 12 ani, odată cu obținerea trofeului American Idol (sezon 5). Albumele sale s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare, artista având în palmares 2 premii Grammy, 4 American Music Awards, 3 MTV Music Awards și 12 premii Billboard.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Urmărește duetul muzical dintre Kelly Clarkson și Dwayne Johnson

Dwayne Johnson și-a demonstrat calitățile de cântăreț în cadrul emisiunii The Kelly Clarkson Show. Te invităm să urmărești momentul muzical și să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Kelly Clarkson și Dwayne Johnson
Kelly Clarkson și Dwayne Johnson │ FOTO: captură YouTube / The Kelly Clarkson Show

Kelly Clarkson și Dwayne Johnson au cântat împreună piesa "Don't Come Home a Drinkin'" a artistei Loretta Lynn. Cei doi i-au adus un tribut cântăreței americane, care s-a stins din viață pe 4 octombrie. Momentul muzical a fost jucăuș și, cu siguranță, a pus un zâmbet pe buzele telespectatorilor.

"Don't Come Home a Drinkin" este extrasă de pe cel de-al nouălea album al regretatei Loretta Lynn. Cântecul i-a adus artistei primul loc în topul Hot Country Songs, o performanță pe care a reprodus-o de încă 15 ori de-a lungul carierei sale. Mai târziu, melodia a fost înregistrată de Tammy Wynette pe albumul ei din 1967 "Your Good Girl’s Gonna Go Bad". Mai mult, "Don't Come Home a Drinkin" s-a bucurat de un cover realizat de Gretchen Wilson pe LP-ul din 2010 - "Coal Miner’s Daughter: A Tribute to Loretta Lynn".

Dwayne Johnson este într-adevăr cunoscut datorită carierei actoricești, însă nu este străin de muzică. Actorul de 50 de ani a intrat în topul Billboard Hot 100 în 2016 cu piesa "You’re Welcome", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Moana".

În ceea ce privește emisiunea lui Kelly, artista l-a avut recent ca invitat pe Sam Smith, care i s-a alăturat și el unui duet muzical. Cei doi au cântat piesa "Breakaway".

VIDEO: Kelly Clarkson & Dwayne Johnson - "Don't Come Home a Drinkin"

Citește în continuare