Urmărește-ne în Social Media

Kelly Clarkson - Invincible

Kelly Clarkson a lansat videoclipul noului single ”Invincible”. Piesa îi pune în valoare artistei vocea puternică, în anumite pasaje ale compoziției putând fi ascultată și Sia, ca voce secundară.

Kelly Clarkson a revenit la început de an cu cel de-al 7-lea album de studio. Noul disc se numește ”Piece by Piece”, este produs de Greg Kurstin și Jesse Shatkin, și are un sound pop cu multe alte influențe. Materialul s-a plasat pe prima poziție în topul US Billboard 200 și pe locul al 6-lea în clasamentul UK Albums.

Singurul duet de pe noul album ”Piece by Piece” a fost înregistrat împreună cu John Legend. Cei doi au colaborat pentru realizarea unui cover după una dintre piesele recent lansate de Tokio Hotel, ”Run, Run, Run”.

Noul single ”Invincible”, promovat printr-un videoclip în regia Nataliei Mroczka, este cel de-al 2-lea extras de pe album, după "Heartbeat Song".

Tracklist ”Piece by Piece” – Kelly Clarkson (Deluxe Edition):

 1. Heartbeat Song
 2. Invincible
 3. Someone
 4. Take You High
 5. Piece By Piece
 6. Run Run Run (feat. John Legend)
 7. I Had a Dream
 8. Let Your Tears Fall
 9. Tightrope
 10. War Paint
 11. Dance With Me
 12. Nostalgic
 13. Good Goes the Bye
 14. Bad Reputation
 15. In the Blue
 16. Second Wind

Cariera muzicală a lui Kelly Clarkson a început în urmă cu 12 ani, odată cu obținerea trofeului American Idol (sezon 5). Albumele sale s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare, artista având în palmares 2 premii Grammy, 4 American Music Awards, 3 MTV Music Awards și 12 premii Billboard.

Comentarii