Urmărește-ne în Social Media

Kelly Clarkson - I Will Always Love You (Live la ACM Awards 2022)

Kelly Clarkson i-a adus un omagiu legendei country Dolly Parton în cadrul galei ACM Awards 2022. Artista americană a interpretat piesa ”I Will Always Love You”, compusă de Dolly.

Cea de-a 57-a ediție a galei Academy of Country Music Awards s-a bucurat de un moment extrem de emoționant oferit de Kelly Clarkson. Artista a interpretat live hitul "I Will Always Love You", compus de Dolly Parton și popularizat de către regretata Whitney Houston. Kelly a ales să-i aducă acest omagiu lui Dolly pentru că o apreciază enorm pe legendara artistă, recitalul ei venind într-un moment cât se poate de potrivit: Dolly Parton a fost gazda galei ACM de anul anul acesta.

Aplaudată la scenă deschisă de către cei prezenți la eveniment, Kelly a impresionat-o pe Dolly, artista în vârstă de 76 de ani mărturisind că s-a abținut cu greu să nu plângă.

"Știu că Whitney ne zâmbește acum, așa că mulțumesc foarte mult - ar fi foarte mândră de acest moment. Eu am fost în backstage, încercând să nu plâng și să-mi pierd genele false. Kelly a făcut o treabă grozavă!"

Versiunea country a piesei "I Will Always Love You" a fost hit în America în 1974, revenind în topuri în 1982, odată cu reeditarea soundtrack-ului "The Best Little Whorehouse in Texas". Piesa a intrat, însă, în topul celor mai bine vândute single-uri ale tuturor timpurilor un deceniu mai târziu, în interpretarea regretatei Whitney Houston. Înregistrată pentru coloana sonoră a filmului "The Bodyguard", melodia a staționat 14 săptămâni pe prima poziție în Billboard Hot 100, un record la vremea respectivă.

Comentarii