Urmărește-ne în Social Media

Kelly Clarkson - I Will Always Love You (Live la ACM Awards 2022)

Kelly Clarkson i-a adus un omagiu legendei country Dolly Parton în cadrul galei ACM Awards 2022. Artista americană a interpretat piesa ”I Will Always Love You”, compusă de Dolly.

Cea de-a 57-a ediție a galei Academy of Country Music Awards s-a bucurat de un moment extrem de emoționant oferit de Kelly Clarkson. Artista a interpretat live hitul "I Will Always Love You", compus de Dolly Parton și popularizat de către regretata Whitney Houston. Kelly a ales să-i aducă acest omagiu lui Dolly pentru că o apreciază enorm pe legendara artistă, recitalul ei venind într-un moment cât se poate de potrivit: Dolly Parton a fost gazda galei ACM de anul anul acesta.

Aplaudată la scenă deschisă de către cei prezenți la eveniment, Kelly a impresionat-o pe Dolly, artista în vârstă de 76 de ani mărturisind că s-a abținut cu greu să nu plângă.

"Știu că Whitney ne zâmbește acum, așa că mulțumesc foarte mult - ar fi foarte mândră de acest moment. Eu am fost în backstage, încercând să nu plâng și să-mi pierd genele false. Kelly a făcut o treabă grozavă!"

Versiunea country a piesei "I Will Always Love You" a fost hit în America în 1974, revenind în topuri în 1982, odată cu reeditarea soundtrack-ului "The Best Little Whorehouse in Texas". Piesa a intrat, însă, în topul celor mai bine vândute single-uri ale tuturor timpurilor un deceniu mai târziu, în interpretarea regretatei Whitney Houston. Înregistrată pentru coloana sonoră a filmului "The Bodyguard", melodia a staționat 14 săptămâni pe prima poziție în Billboard Hot 100, un record la vremea respectivă.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

SUA îşi face propriul Eurovision; American Song Contest va fi găzduit de Snoop Dogg, Kelly Clarkson

După ce americanii au ironizat Eurovision cu o comedie cu Will Ferrell pe Netflix, acum îşi vor organiza propriul concurs de talente pe acelaşi format. Se numeşte "American Song Contest" şi va implica 56 de artişti din cele 50 de state americane. Detaliile le găsiţi mai jos.

Publicat

pe

American Song Contest 2022
American Song Contest 2022 │ FOTO: NBC

American Song Contest îi va avea prezentatori pe Snoop Dogg şi pe Kelly Clarkson. Primul e deja omniprezent când e vorba de un "gig", fie că e meci de box al lui Mike Tyson, comentarii la Olimpiadă alături de Kevin Hart sau concertul de la Superbowl. Kelly Clarkson este câştigătoarea lui American Idol, dar şi unul dintre juraţii şi mentorii emisiunii The Voice, în care a câştigat deja 3 sezoane.

Iniţial proiectul a fost anunţat în 2020, dar American Song Contest a fost pus în standby de pandemie. Trebuia să apară în luna februarie a acelui an şi a fost amânat de către gigantul media NBC. Acum noua versiune debutează în martie 2022 şi va include reprezentaţii muzicale originale reprezentative pentru cele 50 de state, 5 teritorii SUA şi capitala. Artiştii vor concura pentru titlul de "Cea mai bună piesă originală".

Kelly Clarkson a declarat următoarele despre nouă provocare:

Am fost o fană şi ador conceptul de Eurovision şi sunt încântată să aduc fenomenul muzical în America. Sunt atât de încântată să lucrez cu Snoop şi abia aştept să văd fiecare stat şi teritoriu reprezentat de artişti care îşi cântă propriile piese.

American Song Contest debutează pe 21 martie şi va fi difuzat timp de 8 săptămâni, cu Marea Finală programată pentru 9 mai, cu o zi înainte de prima semifinală a lui Eurovision Song Contest 2022. Lista de 56 de artişti sau trupe va fi anunţată în curând. Producătorul executiv al noului show afirmă că lucrează la acest proiect de 20 de ani şi că formatul va fi revoluţionar.

Trailer American Song Contest:

Între timp vă reamintim că Eurovision Song Contest va avea loc la PalaOlimpico din Torino, Italia. Marea finală se desfăşoară pe 14 mai, iar Mika va fi unul dintre cei 3 prezentatori. I se vor alătura cântăreaţa italiană Laura Pausini şi personalitatea TV Alessandro Cattelan. Pe 12 februarie s-au decis finaliştii preselecţiei Eurovision 2022 din România, iar pe 5 martie aflăm finalistul, care ne va reprezenta în Italia.

Citește în continuare