Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Hollywood Undead
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Scorpions
Poze de la concertul Nikos Vertis de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018

Videoclip oficial: Keith Urban - The Fighter (Dancers Version) ft. Carrie Underwood

Artistul australian Keith Urban a trecut de la country la pop cu noul single ”The Fighter”. Piesa este înregistrată în colaborare cu Carrie Underwood și este acompaniată de un videoclip ce accentuează ritmul alert al melodiei prin coregrafie.

Piesa ”The Fighter” a fost compusă de Keith Urban împreună cu busbee, cel care semnează și producția. Melodia se regăsește pe cel de-al 9-lea album de studio al lui Urban, “Ripcord“, disc lansat în mai 2016. Materialul a fost apreciat atât de critici, cât și de public. “Ripcord“ a fost nominalizat la Grammy în categoria Cel mai bun album country, debutând totodată pe prima poziție în topul discurilor din Australia și în US Top Country Albums, clasament realizat de Billboard.

Cu piesa ”The Fighter”, Urban iese din zona de confort a muzicii country și alunecă spre pop, chiar pop dance. Melodia a fost înregistrată împreună cu Carrie Underwood, o artistă cunoscută tot pe nișa country, dar a cărei voce se mulează foarte bine și pe zona pop, dovadă fiind și colaborarea cu Keith Urban.

Noul videoclip lansat pentru piesa ”The Fighter” este cel de-al doilea vizual promovat de artist pentru această melodie. Primul clip a fost lansat în februarie, recent apărând și versiunea cu dansatori, ce accentuează ritmul piesei.

Citește mai multe despre Keith Urban
Videoclipuri cu Keith Urban
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE