BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Keith Urban - The Fighter (Dancers Version) ft. Carrie Underwood

Artistul australian Keith Urban a trecut de la country la pop cu noul single ”The Fighter”. Piesa este înregistrată în colaborare cu Carrie Underwood și este acompaniată de un videoclip ce accentuează ritmul alert al melodiei prin coregrafie.

Piesa ”The Fighter” a fost compusă de Keith Urban împreună cu busbee, cel care semnează și producția. Melodia se regăsește pe cel de-al 9-lea album de studio al lui Urban, “Ripcord“, disc lansat în mai 2016. Materialul a fost apreciat atât de critici, cât și de public. “Ripcord“ a fost nominalizat la Grammy în categoria Cel mai bun album country, debutând totodată pe prima poziție în topul discurilor din Australia și în US Top Country Albums, clasament realizat de Billboard.

Cu piesa ”The Fighter”, Urban iese din zona de confort a muzicii country și alunecă spre pop, chiar pop dance. Melodia a fost înregistrată împreună cu Carrie Underwood, o artistă cunoscută tot pe nișa country, dar a cărei voce se mulează foarte bine și pe zona pop, dovadă fiind și colaborarea cu Keith Urban.

Noul videoclip lansat pentru piesa ”The Fighter” este cel de-al doilea vizual promovat de artist pentru această melodie. Primul clip a fost lansat în februarie, recent apărând și versiunea cu dansatori, ce accentuează ritmul piesei.

Citește mai multe despre Keith Urban
Videoclipuri cu Keith Urban
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE