Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: Keith Richards - Love Overdue

Keith Richards a lansat un videoclip de tip animație pentru noul single ”Love Overdue”. Piesa este extrasă de pe albumul solo al chitaristului The Rolling Stones, ”Crosseyed Heart”.

Love Overdue” este piesa cu care Keith Richards invită fanii să-și reamintească de cariera sa solo, lăsată în umbră vreme de 23 de ani. După discurile ”Talk Is Cheap” (1988) și ”Main Offender” (1992), muzicianul a lansat anul acesta cel de-al 3-lea album solo, ce conține și single-ul recent promovat. Materialul se numește ”Crosseyed Heart” și conține 16 piese compuse de Keith Richards și Steve Jordan.

”M-am distrat de minune înregistrând acest album și lucrând din nou cu Steve Jordan și Waddy Wachtel. Nimic nu se compară cu acea senzație pe care o ai atunci când intri într-un studio fără a avea nicio idee despre ceea ce va ieși până la finalul zilei”, a declarat Keith Richards.

Tracklist ”Crosseyed Heart” - Keith Richards:

 1. "Crosseyed Heart"
 2. "Heartstopper"
 3. "Amnesia"
 4. "Robbed Blind"
 5. "Trouble"
 6. "Love Overdue"
 7. "Nothing On Me"
 8. "Suspicious"
 9. "Blues In the Morning"
 10. "Something For Nothing"
 11. "Illusion"
 12. "Just a Gift"
 13. "Goodnight Irene"
 14. "Substantial Damage"
 15. "Lover’s Plea"
 16. "Love Overdue" (Best Buy exclusive bonus track[11])

În ce privește activitatea sa alături de colegii din The Rolling Stones, Keith Richards a declarat că face tot posibilul să strângă trupa din nou în studio.

”Încerc să-i aduc la studio. Sincer să fiu, însă, nu cred că se va întâmpla anul acesta. După ce terminăm concertele din America de Sud, din februarie și martie (2016), mi-ar plăcea să mă întorc în studio în aprilie. Dar eu știu cum sunt ei. Când termină un turneu, nu mai vor să facă nimic!”, a declarat muzicianul pentru Entertainment Weekly.

Citește mai multe despre Keith RichardsThe Rolling Stones
Videoclipuri cu Keith RichardsThe Rolling Stones
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE