Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Videoclip oficial: Keith Richards - Hate It When You Leave

Keith Richards ne poartă într-o călătorie muzicală emoționantă, "Hate It When You Leave" oferind privitorului relaxarea vieții liniștite de dinainte de pandemie. Piesa pentru care a fost filmat acest nou videoclip se regăsește pe LP-ul solo "Main Offender", lansat de Keith în 1992.

Clipul "Hate It When You Leave" documentează micile bucurii ale unor persoane aflate în diferite etape ale vieții. Clipul a fost regizat de Jacques Naudé, care este căsătorită cu fiica lui Keith, Alexandra Richards.

""Hate It When You Leave" este ceva pentru urechile și ochii voștri, dar și pentru inimile voastre!", a declarat Keith Richards.

Inclusă pe albumul "Main Offender" din 1992, piesa "Hate It When You Leave" a fost relansată pe vinyl cu prilejul Record Store Day. Pe cealaltă partă a single-ului a fost imprimată piesa "Key to the Highway", un cover blues ce se regăsea până acum doar pe versiunea japoneză a LP-ului.

Keith Richards plănuia ca vara aceasta să și-o petreacă alături de colegii din Rolling Stones, însă pandemia a dat peste cap planurile de turneu ale formației. Cu toate acestea, există planuri pentru un nou album, Mick Jagger mărturisind, însă, că nu-și dorește să grăbească procesul.

"Nu-mi doresc să fie doar un album bun, vreau să fie unul grozav. Pun foarte multă presiune pe mine. Dacă scriu ceva, sau dacă lucrez la ceva cu Keith Richards, trebuie să fie extraordinar. Nu poate să fie doar ceva ok", a mărturisit Mick Jagger într-o discuție cu Zane Lowe.

Citește mai multe despre Keith Richards
Videoclipuri cu Keith Richards
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE