Urmărește-ne în Social Media

Kehlani - Gangsta (Soundtrack „Suicide Squad”)

Kehlani a lansat videoclipul piesei „Gangsta”, de pe coloana sonoră a filmului Suicide Squad. În clip apar scene dintre Joker (Jared Leto) și Harley Quinn (Margot Robbie).

După lansarea pieselor „Heathens”, „Sucker for Pain” și „Purple Lamborghini”, promovarea albumului „Suicide Squad” continuă cu un material video pentru piesa „Gangsta”. Kehlani s-a transformat în unul dintre personajele principale, Harley Quinn. În videoclipul filmat de Benny Boom, artista se joacă cu bâta personajului, stă întinsă între bucăți de sticlă spartă și face și acrobații. Kehlani pregătește lansarea albumului de debut „SSS”. A lansat deja două single-uri de pe acesta, „Crazy” și „Distraction”.

Albumul „Suicide Squad” este la fel de nonconformist ca și filmul, conținând piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști ai momentului - Action Bronson și Dan Auerbach (Black Eyed Peas), Skrillex și Rick Ross, Kevin Gates, Kehlani, Skylar Grey, Grimes precum și Panic! At The Disco (care au înregistrat o reinterpretare a piesei „Bohemian Rhapsody” a celor de la Queen). Tracklistul este completat de piese clasice, precum a celor de la Creedence Clearwater Revival, Eminem cu „Without Me”, dar și cover-ul „I Started A Joke” a trupei ConfidentialMX, care a fost prezentă în trailer-ul filmului. Albumul a fost produs de către deținătorul premiului Grammy, producătorul Kevin Weaver (Furious 7, Broadwalk Empire, The Fault In Our Stars, CREED, Girls Albumul 1&2, True Blood).

„Suicide Squad” este o ecranizare a benzilor desenate DC despre o echipă de anti-eroi, cu același titlu. Agenția guvernamentală secretă „Task Force X”, condusă de Amanda Waller, recrutează deținuți periculoși cu super puteri să lupte împotriva unui dușman puternic și necunoscut, care amenință viitorul omenirii. Ei sunt angajați în schimbul unor pedepse reduse și condiții mai bune de detenție. În film sunt distribuiți Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman,Viola David, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnouye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood si Cara Delevingne.

Comentarii