Urmărește-ne în Social Media

Kehlani - Distraction

Kehlani a lansat un nou videoclip, de această dată pentru single-ul „Distraction”.

După succesul obținut cu piesele „Gangsta”, de pe coloana sonoră a filmului Suicide Squad și „CRZY”, Kehlani își continuă ascensiunea în lumea R&B-ului cu un nou single. Videoclipul pentru „Distraction” a fost realizat de YASHXANA. Acesta amintește de video-ul piesei „Say My Name” al trupei Destiny's Child prin scenele pline de culoare, dar și poveștile de dragoste care stau la bază. Kehlani schimbă costume și peruci de fiecare dată când intră în altă cameră, impresionând totodată cu mișcările lascive de dans.

Kehlani  este o cântăreață și compozitoare din Oakland, California. Faima a dobândit-o inițial în orașul natal cu trupa pop, Poplyfe, care a fost finalistă și în show-ul America's Got Talent. A început cariera solo în 2014, odată cu primul CD lansat, „Cloud”. Albumul a fost adăugat în topul realizat de revista Complex, „50 Best Albums of 2014”. Al doilea material discografic, „You Should Be Here”, a debutat pe locul 5 în topul R&B/Hip-Hop. În 2016 a fost nominalizată la Grammy pentru Best Urban Contemporary Album. Kehlani a colaborat cu Zayn la piesa „Wrong”, inclusă pe albumul de debut al artistului, „Mind of Mine”.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Justin Bieber şi Kehlani cântă împreună din nou pe piesa "Up at Night" - AUDIO

Justin Bieber nu a lansat încă vreo piesă solo în 2022, dar apare pe piesele altor artişti, precum Kehlani, cu care a mai lucrat în trecut. Noul lor track se numeşte "Up at Night" şi a sosit la final de lună martie. Este o piesă suavă R&B, care se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Justin Bieber Kehlani Up at Night
Coperta single Justin Bieber Kehlani Up at Night │ FOTO: Kehlani

La bază "Up at Night" este melodia lui Kehlani, iar Justin Bieber este invitat special pe ea. Acest track va apărea pe viitorul album al artistei, "Blue Water Road". Mesajul este despre o relaţie în care unul dintre parteneri are o "obsesie sănătoasă" pentru celălalt, conform lui Kehlani. E vorba despre clasica expresie "te iubesc aşa mult ca asta mă ţine treaz noaptea", lucru regăsit în versuri.

"Blue Water Road" va sosi pe 29 aprilie, iar până acum artista a lansat două piese de pe LP, "Altar", care a venit în toamna lui 2021 şi "Little Story", care a sosit în februarie 2022. Ultimul LP lansat de muziciană a fost "It Was Good Until It Wasn't" din 2020, care includea 15 melodii, printre care colaborări cu Jhene Aiko, Masego, Lucky Daye şi James Blake. Discul a debutat pe locul 2 în topul Billboard 200.

Kehlani a mai colaborat cu Bieber, de data asta pe piesa lui Justin "Get Me" de pe albumul său din 2020 "Changes". Ultima piesă solo lansată de Justin a fost "Christmas Love", care a debutat în perioada Crăciunului din 2021. Tot anul trecut am putut asculta single-ul "Ghost", cu un videoclip în care apare actriţa Diane Keaton, dar şi colaborarea cu Skrillex şi Don Toliver "Don't Go".

Artistul în vârstă de de 28 de ani este activ din 2007 şi are vânzări de peste 150 de milioane de albume în toată lumea. Pe 4 martie Bieber a lansat o colaborare cu artistul nigerian Omah Lay numită "Attention". Pe 28 martie 2022 single-ul "Ghost" de pe ultimul său album, "Justice" a ajuns pe locul 5 în top Bilboard Hot 100, hitul top 5 cu numărul 20 din cariera lui Bieber.

Kehlani are 26 de ani şi este o artistă din California, cunoscută pentru mixtape-urile sale din 2014 şi 2015. Combină R&B cu pop şi neo soul.

Citește în continuare