BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Kehlani - Distraction

Kehlani a lansat un nou videoclip, de această dată pentru single-ul „Distraction”.

După succesul obținut cu piesele „Gangsta”, de pe coloana sonoră a filmului Suicide Squad și „CRZY”, Kehlani își continuă ascensiunea în lumea R&B-ului cu un nou single. Videoclipul pentru „Distraction” a fost realizat de YASHXANA. Acesta amintește de video-ul piesei „Say My Name” al trupei Destiny's Child prin scenele pline de culoare, dar și poveștile de dragoste care stau la bază. Kehlani schimbă costume și peruci de fiecare dată când intră în altă cameră, impresionând totodată cu mișcările lascive de dans.

Kehlani  este o cântăreață și compozitoare din Oakland, California. Faima a dobândit-o inițial în orașul natal cu trupa pop, Poplyfe, care a fost finalistă și în show-ul America's Got Talent. A început cariera solo în 2014, odată cu primul CD lansat, „Cloud”. Albumul a fost adăugat în topul realizat de revista Complex, „50 Best Albums of 2014”. Al doilea material discografic, „You Should Be Here”, a debutat pe locul 5 în topul R&B/Hip-Hop. În 2016 a fost nominalizată la Grammy pentru Best Urban Contemporary Album. Kehlani a colaborat cu Zayn la piesa „Wrong”, inclusă pe albumul de debut al artistului, „Mind of Mine”.

Citește mai multe despre Kehlani
Videoclipuri cu Kehlani
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE