Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Kehlani - Distraction

Kehlani a lansat un nou videoclip, de această dată pentru single-ul „Distraction”.

După succesul obținut cu piesele „Gangsta”, de pe coloana sonoră a filmului Suicide Squad și „CRZY”, Kehlani își continuă ascensiunea în lumea R&B-ului cu un nou single. Videoclipul pentru „Distraction” a fost realizat de YASHXANA. Acesta amintește de video-ul piesei „Say My Name” al trupei Destiny's Child prin scenele pline de culoare, dar și poveștile de dragoste care stau la bază. Kehlani schimbă costume și peruci de fiecare dată când intră în altă cameră, impresionând totodată cu mișcările lascive de dans.

Kehlani  este o cântăreață și compozitoare din Oakland, California. Faima a dobândit-o inițial în orașul natal cu trupa pop, Poplyfe, care a fost finalistă și în show-ul America's Got Talent. A început cariera solo în 2014, odată cu primul CD lansat, „Cloud”. Albumul a fost adăugat în topul realizat de revista Complex, „50 Best Albums of 2014”. Al doilea material discografic, „You Should Be Here”, a debutat pe locul 5 în topul R&B/Hip-Hop. În 2016 a fost nominalizată la Grammy pentru Best Urban Contemporary Album. Kehlani a colaborat cu Zayn la piesa „Wrong”, inclusă pe albumul de debut al artistului, „Mind of Mine”.

Citește mai multe despre Kehlani
Videoclipuri cu Kehlani
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE