Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Katy Perry - This Is How We Do

Katy Perry a intrat oficial în atmosfera estivală prin noul videoclip "This Is How We Do". Regizat de Joel Kefali și produs de Jason Colon, Danny Lockwood și Danielle Hinde, clipul este o explozie de energie și culoare.

După succesul înregistrat cu single-ul "Dark Horse" și o piesă mai puțin apreciată de public, "Birthday", Katy Perry revine cu piesa "This Is How We Do", cel de-al 4-lea extras de pe albumul "Prism". Piesa a fost lansată inițial ca single promoțional în octombrie 2013, fiind aleasă recent de către casa de discuri Capitol Records pentru o promovare extinsă, la nivel internațional.

Single-ul "This Is How We Do" este folosit, de asemenea, în campania TV de promovare a brand-ului de cosmetice Covergirl. Spotul publicitar a avut premiera în cadrul galei Premiilor Grammy de pe 26 ianuarie 2014.

Videoclipul piesei "This Is How We Do" a fost filmat în iunie, Katy Perry având alături de ea o echipă de dansatori profesioniști.

Katy Perry se află anul acesta în fruntea clasamentului YouTube al celor mai urmărite videoclipuri. "Dark Horse" a cumulat din februarie până în prezent 498 de milioane de vizualizări. Topul complet este disponibil aici.

Citește mai multe despre Katy Perry
Videoclipuri cu Katy Perry
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE