Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Videoclip oficial: Katy Perry - Bon Appétit ft. Migos

Katy Perry a oferit o serie de indicii culinare înainte să lanseze single-ul "Bon Appetit", o colaborare cu Migos. Acele teasere se concretizează într-un nou videoclip, care combină un coşmar al unui participant la Master Chef cu bucătăria lui Hannibal.

Katy este vedeta acestui videoclip, dar nu în modul în care credeţi. Cântăreaţa este "preparatul" unei echipe de bucătari. Ca atare, artista este tăvălită în făină şi masată bine. Apoi este acoperită cu mirodenii şi legume. Unsă cu ulei, Katy Perry ajunge şi la "fiert", în vreme ce bucătarii pregătesc o combinaţie de vin şi ciocolată. Nu am mai văzut aşa răsfăţ culinar într-un video de la desenul animat "Ratatouille" încoace.

Cum piesa este un featuring cu Migos, aceştia apar în postura băieţilor bogaţi cărora li se serveşte "felul de mâncare". Putem privi materialul video ca un mesaj pro-feminitate, încercând să arate că unii oameni privesc femeile ca pe o bucată de carne. Finalul o aduce pe Katy la bară de striptease, cu o frizură scurtă atipică pentru ea.

Videoclipul este regizat de care Dent De Cuir, un cineast specializat pe art direction, artele vizuale şi design. Sunt şi câteva momente NSFW în clip, dar nu la nivel de Die Antwoord totuşi. Katy Perry a lansat primul single de pe viitorul album, "Chained to the Rhythm" în februarie. Apoi a venit vestea lansării noului său album în această vară şi a sosit şi single-ul 2, "Bon Appetit".

YouTube a anunţat o transmisiune live specială numită "Katy Perry Live Special" în pre-ziua debutului acestui LP. Artista a promis că vom intra în lumea sa şi vom înţelege conceptul noului material.

Citește mai multe despre Katy Perry
Videoclipuri cu Katy Perry
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE