Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Katy Perry - Bon Appétit ft. Migos

Katy Perry a oferit o serie de indicii culinare înainte să lanseze single-ul "Bon Appetit", o colaborare cu Migos. Acele teasere se concretizează într-un nou videoclip, care combină un coşmar al unui participant la Master Chef cu bucătăria lui Hannibal.

Katy este vedeta acestui videoclip, dar nu în modul în care credeţi. Cântăreaţa este "preparatul" unei echipe de bucătari. Ca atare, artista este tăvălită în făină şi masată bine. Apoi este acoperită cu mirodenii şi legume. Unsă cu ulei, Katy Perry ajunge şi la "fiert", în vreme ce bucătarii pregătesc o combinaţie de vin şi ciocolată. Nu am mai văzut aşa răsfăţ culinar într-un video de la desenul animat "Ratatouille" încoace.

Cum piesa este un featuring cu Migos, aceştia apar în postura băieţilor bogaţi cărora li se serveşte "felul de mâncare". Putem privi materialul video ca un mesaj pro-feminitate, încercând să arate că unii oameni privesc femeile ca pe o bucată de carne. Finalul o aduce pe Katy la bară de striptease, cu o frizură scurtă atipică pentru ea.

Videoclipul este regizat de care Dent De Cuir, un cineast specializat pe art direction, artele vizuale şi design. Sunt şi câteva momente NSFW în clip, dar nu la nivel de Die Antwoord totuşi. Katy Perry a lansat primul single de pe viitorul album, "Chained to the Rhythm" în februarie. Apoi a venit vestea lansării noului său album în această vară şi a sosit şi single-ul 2, "Bon Appetit".

YouTube a anunţat o transmisiune live specială numită "Katy Perry Live Special" în pre-ziua debutului acestui LP. Artista a promis că vom intra în lumea sa şi vom înţelege conceptul noului material.

Citește mai multe despre Katy Perry
Videoclipuri cu Katy Perry
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE