Urmărește-ne în Social Media

Katie Melua - Perfect World

Urmărește videoclipul "Perfect World" lansat de Katie Melua. Melodia este extrasă de pe albumul "In Winter".

Melodia "Perfect World" este extrasă de pe cel de-al șaptelea album al lui Katie Melua, "In Winter". Discul lansat pe 14 octombrie 2016 este marcat de o despărțire și de o întoarcere acasă. Este primul proiect al lui Katie fără mentorul și managerul ei Midas Mike Batt, materialul fiind inspirat de meleagurile natale și dominat de melancolie. Cântăreața din Georgia a colaborat cu Gori Women’s Choir, un cor de femei din orașul Gori din Georgia.

Videoclipul "Perfect World" este o scurtă animație ce ilustrează grija maternă, dorința oricărei mame de a crea o lume perfectă pentru copilul ei, protejându-l în fața dificultăților și a provocărilor. Cadrul și personajele au textura zăpezii, tranformându-se încontinuu, în armonie cu dinamica melodiei. Animația este regizată de Karni & Saul, doi artiști de la Sulkybunny Productions nominalizați BAFTA pentru scurt-metrajul "Turning" și premiați cu British Animation Awards pentru clipuri muzicale anterioare.

Marcând despărțirea de Dramatico Records, "In Winter" (lansat la BMG) este cel de-al șaptelea album al lui Katie Melua ce intră în Top 10 în Marea Britanie.

Pe 23 noiembrie 2016, Katie Melua și Gori Women’s Choir vor începe un turneu în Regatul Unit.

PUBLICITATE
Comentarii