Urmărește-ne în Social Media

Kate Hudson - Talk About Love

Actrița Kate Hudson își face debutul în muzică cu "Talk About Love". Piesa este lansată alături de un videoclip disponibil de vizualizat în articol.

"Talk About Love" a fost compusă de Linda Perry și Danny Fujikawa, logodnicul lui Kate Hudson. În piesă, actrița de 44 de ani sărbătorește faptul că are o conexiune amoroasă la cel mai profund nivel posibil, totul pe un fundal muzical plin de energie și ritm.

"<<Talk About Love>> este disponibilă acum! Da-ți volumul tare, coborâți geamurile mașinii, lăsați-vă părul să zboare, respirați, conștientizați că sunteți vrednici de iubire și apoi povestiți despre asta. Mă simt ireal că am lansat această piesă", a transmis Kate Hudson.

Pentru "Talk About Love", Hudson a lucrat cu producătorul Johan Carlsson și cu Danny Fujikawa pentru a crea un sunet care este atât proaspăt, cât și oarecum familiar. Lansarea în discuție este doar o mică parte dintr-un album pe care actrița are de gând să îl lanseze anul acesta.

Kate Hudson nu era străină de muzică nici înainte de logodna cu Fujikawa. În 2000 a adus-o la viață pe muza rock Penny Lane, în filmul "Almost Famous", și a avut o relație de câțiva ani cu Matt Bellamy, solistul trupei Muse.

Comentarii