Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Katarina - Love me the way I am

Katarina, una dintre vocile noii generații de artiști, revine cu un nou single “Love Me The Way I Am”. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Cu un mesaj matur, îmbinat cu o producție modernă pe care și-a lăsat amprenta Mădălin Roșioru (Corina, Mira, floWmo, Andra), “Love me the way I am” este metafora perfectă pentru evoluția artistei atât pe planul muzical, cât și personal.

“Chiar dacă este firesc ca o compoziție proprie să aibă o semnificație personală, unele dintre ele parcă te ating mai profund, parcă sunt mai din tine. Am scris-o piesa acum ceva timp și are un mesaj pe care mulți îl apreciem, dar uităm pe parcurs de el.

"Iubește-mă așa cum sunt!" e nevoia noastră cea mai mare și cum altfel am putea fi cu adevărat iubiți, dacă nu în felul în care suntem?” a declarat Katarina.

Proaspăt ieșită de pe băncile Colegiului Național de Muzică George Enescu, unde a studiat atât canto jazz, cât și chitară, Katarina și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de mică, fiind o prezența constantă la festivalurile și concursurile de muzică din țară.

Artista a debutat în 2015, la doar 16 ani, cu single-ul "Love Me If You Dare", ce spunea povestea unei iubiri sincere și candide ce ia naștere între doi adolescenți, urmat de "Last Of Us" în 2016, dar și o serie impresionantă de reinterpretări ce au pus în evidență influențele muzicale ale artistei: "Beggin" (Madcon), "Do It Like A Dude" (Jessie J) și "Seven Nation Army" (White Stripes).

Citește mai multe despre Katarina
Videoclipuri cu Katarina
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE