Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Kasabian - You're In Love With a Psycho

Kasabian a lansat videoclipul noului single ”You're In Love With a Psycho”. Piesa este extrasă de pe albumul ”For Crying Out Loud”.

Single-ul ”You're In Love With a Psycho”, la fel ca și celelalte 11 piese de pe disc, au fost compuse în doar 6 săptămâni, Sergio Pizzorno povestind într-un interviu că au abordat noul disc dintr-o perspectivă ”old school”.

“M-am hotărât să-mi dau un deadline de 6 săptămâni pentru a scrie un album, așa cum se făceau albumele odinioară, și s-a dovedit a fi o idee inspirată. M-am asigurat că nu este niciun surplus nicăieri, piesele aveau să fie clasice, fără indulgență, scoțând tot ce nu avea ce căuta pe album. L-am auzit pe Berry Gordy zicând că dacă nu ai găsit melodia în primele 4 măsuri, atunci s-a terminat, așa că m-am dus în studio cu atitudinea aceasta old school.”

Intitulat ”For Crying Out Loud”, noul album Kasabian este, în opinia lui Sergio, un material optimist.

”Este un album care îți dă o stare de bine. E pozitiv, te face să te ridici și să te implici. Este un album care inspiră speranță, într-o perioadă în care ea pare de negăsit”, a indicat Serge într-un interviu acordat postului Radio X.

For Crying Out Loud” va fi lansat pe 28 aprilie.

Tracklist ”For Crying Out Loud” - Kasabian:

 1. "Ill Ray (The King)"
 2. "You're in Love with a Psycho"
 3. "Twentyfourseven"
 4. "Good Fight"
 5. "Wasted"
 6. "Comeback Kid"
 7. "The Party Never Ends"
 8. "Are You Looking for Action?"
 9. "All Through the Night"
 10. "Sixteen Blocks"
 11. "Bless This Acid House"
 12. "Put Your Life on It"

Kasabian cântă din 1997, având în palmares un Q Award și un Brit Award. Trupa a concertat în premieră în România în 2011, în cadrul festivalului Peninsula.

Citește mai multe despre Kasabian
Videoclipuri cu Kasabian
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE