Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Kasabian - stevie

Trupa britanică Kasabian a lansat videoclipul noului single "stevie". Piesa este compusă și produsă de Sergio Pizzorno, regăsindu-se în tracklist-ul celui de-al 5-lea album al formației, "48:13".

Indie-rockerii de la Kasabian promoveză cel de-al 5-lea album de studio, "48:13". Noul single al formației se numește "stevie" și a fost compus de chitaristul Sergio Pizzorno, tot el fiind și producătorul discului de pe care a fost extrasă piesa.

"48:13", lansat în iunie 2014, a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Marea Britanie, acesta fiind cel de-al 4-lea disc Number One al formației.

"Am simțit că putem fi mai direcți și mai onești cu acest album. Am început să dau la o parte layere, în loc să adaug", a mărturisit Sergio Pizzorno, fiind completat de vocalistul Tom Meighan: "Mai puțin poate însemna mai mult, nu-i așa? E direct. E ceea ce este. Ascultă-l doar. Am avut încrederea necesară de a ne lăsa descoperiți."

Kasabian cântă din 1997, având în palmares un Q Award și un Brit Award. Trupa a concertat în premieră în România în 2011, în cadrul festivalului Peninsula.

Citește mai multe despre Kasabian
Videoclipuri cu Kasabian
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE