Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Kasabian - bumblebeee

Trupa britanică Kasabian a lansat videoclipul noului single "bumblebeee". Piesa este extrasă de pe cel de-al 5-lea album, intitulat "48:13".

Indie-rockerii de la Kasabian promoveză cel de-al 5-lea album de studio, "48:13". Noul single al formației se numește "bumblebeee"  și a fost compus de chitaristul Sergio Pizzorno, tot el fiind și producătorul discului de pe care a fost extrasă piesa.

"48:13", lansat în iunie 2014, a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Marea Britanie, acesta fiind cel de-al 4-lea disc Number One al formației.

"Am simțit că putem fi mai direcți și mai onești cu acest album. Am început să dau la o parte layere, în loc să adaug", a mărturisit Sergio Pizzorno, fiind completat de vocalistul Tom Meighan: "Mai puțin poate însemna mai mult, nu-i așa? E direct. E ceea ce este. Ascultă-l doar. Am avut încrederea necesară de a ne lăsa descoperiți."

Kasabian cântă din 1997, având în palmares un Q Award și un Brit Award. Trupa a concertat în premieră în România în 2011, în cadrul festivalului Peninsula.

Citește mai multe despre Kasabian
Videoclipuri cu Kasabian
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE