Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Karym - Râu de lacrimi

Karym a lansat videoclipul noului single "Râu de lacrimi", o piesă despre iubire și suferință. În clip își face aparitia și Celia, prietena artistului în viața de zi cu zi.

Videoclipul piesei "Râu de lacrimi", în regia lui Daniel Libeg, reușește să surprindă în imagini povestea unei femei sexy și frumoase, dar mai puțin statornică într-o relație. Karym este băiatul real al zilelor noastre care se confruntă cu o relație destul de tumultoasă alături de partenera sa.

În clip își face aparitia și Celia, prietena artistului, care joacă rolul de fată bună și îl salvează pe Karym din ghearele himerei care nu îl merită. Rolul "fetei rele" este jucat de o altă bună prietenă a artistului, Larisa Judele, de profesie fitoterapeut.

"Mi-a plăcut piesa imediat ce am auzit demo-ul în studioul Fly Records, am simțit că este o piesă care îmi pune în valoare vocea și că mă reprezintă. Ideea clipului îmi aparține, este puțin diferit față de restul clipurilor mele... și mă bucur că rezultatul este pe măsura așteptărilor.

Știu exact încotro mă îndrept ca artist, numai că lucrurile se fac treptat. Nu vreau să cad în extreme. Mesajul piesei este de mare actualitate... fake news, fake people, fake feelings... prea multa falsitate în relații, prea mult materialism. Categoria aceasta de fete crește din ce în ce mai mult, iar principala vină o poartă majoritatea bărbaților care creditează acest tip de comportament.

Sper să vă placă piesa și cu siguranță multi dintre voi vă veți regăsi în versurile piesei "Râu de lacrimi". Vă pup și vă mulțumesc pentru susținere", a declarat Karym.

Karym s-a făcut remarcat la începutul anului 2017, când a lansat „Anonim”, alături de Mellina. La finalul anului trecut, Karym a lansat alături de Celia piesa ”La două capete”.

Citește mai multe despre Karym
Videoclipuri cu Karym
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE