Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Kapushon feat. Stela Botan - Romanul despre Cluj

Kapushon, artistul care a cucerit publicul cu piesa "Frățică dă-mi o bucățică", lansează single-ul și videoclipul "Romanul despre Cluj" în colaborare cu Stela Botan.

Piesa este compusă de Kapushon, Constantin Varanita și Ion Guzu, iar videoclipul este regizat de Binzari Vasile și a fost filmat atât în România, la Cluj, cât și în Republica Moldova, la Chișinău.

"Piesa vorbește despre lupta interioară a unui student, care stă între 'trebuie' și 'vreau'. Piesa face aluzie la romanul scriitorului basarabean Alexandru Vakulovskii și evidențiază peripețiile unui student la Cluj", declară Kapushon.

Originar din Republica Moldova, Kapushon și-a început cariera în 1999, când împreună cu Sica, un alt rapper, a înființat Trupa X, alături de care lansează numeroase hituri și albume.

"Kapushon vine din limba rusă și se traduce ca 'gluga'. În 2004 am ales numele acesta de scenă pentru că gluga este un accesoriu al vestimentației hip-hop și termenul este din această familie. Mi-a plăcut și cum suna fonetic", mai declara artistul.

Prezentatoare tv, actriță și interpretă, Stela Botan a participat la numeroase concursuri muzicale în Republica Moldova și nu numai, printre care Fabrica de Staruri, dar și în finala națională a concursului Eurovision 2015. Colaborarea dintre cei doi artiști a venit după participarea în cadrul concursului X Factor România.

Citește mai multe despre Kapushon
Videoclipuri cu Kapushon
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE