Urmărește-ne în Social Media

Kanye West feat. Paul McCartney - Only One

Kanye West a dezvăluit videoclipul noului single ”Only One”, înregistrat împreună cu Paul McCartney. Vizualul accentuează emoția transmisă prin versuri și linia melodică, Kanye apărând în clip alături de fiica sa, North.

Colaborarea dintre Kanye West și Paul McCartney pentru piesa ”Only One” a luat prin surprindere atât fanii cât și criticii industriei, care îi vedeau pe cei doi în sfere muzicale diferite. Ceea ce pare nefiresc pentru cei din exterior a fost, totuși, natural pentru artiștii implicați. Înregistrarea piesei „Only One” a decurs, conform celor doi, extrem de firesc, totul pornind de la o ședință de brainstorming în care McCartney improviza la pian iar Kanye schița idei bazate pe emoții și frânturi de amintiri. Rezultatul final este o baladă nostalgică, inspirată de mama lui Kanye West, Donda. Aceasta s-a stins din viață în 2007, în urma unor complicații chirurgicale.

"Lumea mă întreabă care este piesa mea preferată de la Kanye și este ”Only One”. Kanye a simțit cum mama sa a cântat ”prin el” fiicei noastre. Plâng de fiecare dată când aud piesa asta. În plus, poza cu Kanye și North realizată de Inez și Vinoodh este atât de frumoasă," a scris Kim Kardashian pe Twitter la scurtă vreme de la lansarea piesei.

Only One” nu este singura compoziție pentru care Kanye a colaborat cu Paul McCartney. Recent a fost lansată piesa “FourFiveSeconds“, ce o are la voce pe Rihanna, alte două melodii compuse împreună cu fostul membru Beatles urmând a fi incluse pe noul album al lui Kanye West, așteptat pe piață anul acesta.

Comentarii