Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Kanye West feat. Paul McCartney - Only One

Kanye West a dezvăluit videoclipul noului single ”Only One”, înregistrat împreună cu Paul McCartney. Vizualul accentuează emoția transmisă prin versuri și linia melodică, Kanye apărând în clip alături de fiica sa, North.

Colaborarea dintre Kanye West și Paul McCartney pentru piesa ”Only One” a luat prin surprindere atât fanii cât și criticii industriei, care îi vedeau pe cei doi în sfere muzicale diferite. Ceea ce pare nefiresc pentru cei din exterior a fost, totuși, natural pentru artiștii implicați. Înregistrarea piesei „Only One” a decurs, conform celor doi, extrem de firesc, totul pornind de la o ședință de brainstorming în care McCartney improviza la pian iar Kanye schița idei bazate pe emoții și frânturi de amintiri. Rezultatul final este o baladă nostalgică, inspirată de mama lui Kanye West, Donda. Aceasta s-a stins din viață în 2007, în urma unor complicații chirurgicale.

"Lumea mă întreabă care este piesa mea preferată de la Kanye și este ”Only One”. Kanye a simțit cum mama sa a cântat ”prin el” fiicei noastre. Plâng de fiecare dată când aud piesa asta. În plus, poza cu Kanye și North realizată de Inez și Vinoodh este atât de frumoasă," a scris Kim Kardashian pe Twitter la scurtă vreme de la lansarea piesei.

Only One” nu este singura compoziție pentru care Kanye a colaborat cu Paul McCartney. Recent a fost lansată piesa “FourFiveSeconds“, ce o are la voce pe Rihanna, alte două melodii compuse împreună cu fostul membru Beatles urmând a fi incluse pe noul album al lui Kanye West, așteptat pe piață anul acesta.

Citește mai multe despre Kanye WestPaul McCartney
Videoclipuri cu Kanye WestPaul McCartney
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE