Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: KAMELOT - Liar Liar feat. Alissa White-Gluz

Urmărește noul videoclip Kamelot alături de Alissa White-Gluz (solista Arch Enemy) - Liar Liar (Wasteland Monarchy) . Materialul este o continuare a clipului precedent, "Insomnia".

Pentru melodia "Liar Liar (Wasteland Monarchy)", Kamelot a colaborat cu Alissa White-Gluz, solista Arch Enemy. Piesa este extrasă de pe albumul HAVEN lansat în 2015 prin labelul Napalm.

Videoclipul este o continuare a celui precedent pentru "Insomnia" (regizat tot de Ivan Colić), și prezintă o luptă futuristă a maselor împotriva unui sistem malefic. În această distopie, oamenii obișnuiți sunt reduși la zero și monitorizați în permanență, iar privilegiații monarhiei duc o viață luxoasă. Revoluția este iminentă, fiind singura cale de salvare.

Melodia a fost compusă de Youngblood, Katsionis, Paeth și Palotai.

Citește mai multe despre Alissa White-GluzKamelot
Videoclipuri cu Alissa White-GluzKamelot
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE