Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: KAMELOT - Liar Liar feat. Alissa White-Gluz

Urmărește noul videoclip Kamelot alături de Alissa White-Gluz (solista Arch Enemy) - Liar Liar (Wasteland Monarchy) . Materialul este o continuare a clipului precedent, "Insomnia".

Pentru melodia "Liar Liar (Wasteland Monarchy)", Kamelot a colaborat cu Alissa White-Gluz, solista Arch Enemy. Piesa este extrasă de pe albumul HAVEN lansat în 2015 prin labelul Napalm.

Videoclipul este o continuare a celui precedent pentru "Insomnia" (regizat tot de Ivan Colić), și prezintă o luptă futuristă a maselor împotriva unui sistem malefic. În această distopie, oamenii obișnuiți sunt reduși la zero și monitorizați în permanență, iar privilegiații monarhiei duc o viață luxoasă. Revoluția este iminentă, fiind singura cale de salvare.

Melodia a fost compusă de Youngblood, Katsionis, Paeth și Palotai.

Citește mai multe despre Alissa White-GluzKamelot
Videoclipuri cu Alissa White-GluzKamelot
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE