Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Kamara - Encore Plus Fort

Kamara, jumătatea trupei AlbNegru, a lansat prima piesa solo, “Encore plus fort”. Melodia este inspirată din viața lui Kamara și este însoțită de un videoclip regizat de Richard Stan.

“E prima mea piesă solo. Ideea a pornit de la un refren pe care l-am înregistrat eu pe telefon si care i-a placut mult prietenului meu Ralflo, un producător şi muzician cu urechea fină, care a simțit potențialul piesei. S-a pus pe creație în acea noapte şi după câteva ore, avea deja o forma. De producție s-a ocupat un alt prieten drag, Vanotek, cu care, desi sunt la prima colaboare, iată ce a ieşit. Şi, ca de obicei, nu pot să nu amintesc de Bunicu” Magic, care reuşeşte să facă un Mix&Master a la carte”, spune Kamara.

Andrei, colegul său din trupa AlbNegru, îl susține necondiționat pe Kamara în realizarea acestui proiect solo.

“Andrei a fost unul dintre primii care au ascultat piesa, încă din starea de proiect, şi i-a placut foarte mult. Sunt convins că se bucură pentru mine, cum s-ar bucura pentru el. Ştie că reciproca e valabilă!”, ne-a asigurat Kamara.

În ce privește videoclipul piesei “Encore plus fort”, Kamara a apelat la serviciile unui prieten şi regizor talentat, cu care îsi dorea de ceva vreme să lucreze, respectiv Richard Stan. Acesta a creat o poveste altfel, care a ilustrat cu fidelitate versurile şi trăirile artistului.

“A fost o plăcere să lucrez cu el, deşi m-a stors de energie până la ultima picătură în aproape 24 de ore de muncă. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără susținerea şi încrederea bunului meu prieten şi manager, Marius China, care a organizat tot ce este în jurul meu.”

Citește mai multe despre Kamara
Videoclipuri cu Kamara
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE