Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Kaira feat Elena - Mirror

Kaira și Elena Gheorghe vorbesc în noul lor single ”Mirror” despre aventura și cultura selfie-ului, care ne-a cucerit pe toți. Vă invităm să urmăriți mai jos videoclipul plin de culoare al celor două artiste.

Kaira și Elena aduc în prim plan povestea clasicii oglinzi, într-o versiune modernă, o poveste cinematografică inspirată din cultura mirror și din puternicul "selfie", cu care ne întâlnim din ce în ce mai mult.

"Mirror, mirror, on the wall, who is the fairest of them all" este ideea "basmului" cu care a crescut fiecare dintre noi. S-a dezvoltat ca obsesia pentru sine și continuă cu selfiurile din social media, care au ajuns la rang de artă. Atât creativitatea, cât și autoironia, sunt importante, când vine vorba despre religia noului mileniu: selfie-ul.

Piesa "Mirror", ce marchează prima colaborare dintre Kaira și Elena, este compusă în studiourile Kazibo Music, de către Alex Pelin, Ovidiu Baciu și Kaira. Videoclipul, ce ilustrează un comic de personaje și de situații, pe cât de amuzante, pe atât de reale, este regizat de către Florin Botea și urmărește parcursul unei zile din viața plină de activități a unei persoane din secolul 22, din care nelipsite sunt selfie-urile.

Kaira a mai lansat până în prezent colaborari cu Delia (Pe aripi de vânt), Andreea Banica (Doi) sau Sișu Tudor (Condamnați la fericire). Elena a lansat recent o piesa în limba aromână (Ca fudzii diparti), iar la sfarsitul anului 2015 ne-a surprins cu o nouă piesă lansată special în preajma sărbătorilor de iarnă (Acasă la noi), dar și cu o colaborare cu trupa Bere Gratis pentru piesa "Iarna ne-a surprins îndrăgostiți". Dacă Elena este la a doua colaborare cu studioul Kazibo, dupa hitul "In bucati", lansat alături de Glance și Naguale, majoritatea pieselor lansate de către Kaira sunt compuse în studioul Kazibo.

Citește mai multe despre Elena GheorgheKaira
Videoclipuri cu Elena GheorgheKaira
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE