Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: KADEBOSTANY - Letters From Her feat. Irina Rimes

Trupa electro-pop elvețiană Kadebostany a lansat prima piesă în colaborare cu Irina Rimes. Melodia se numește ”Letters From Her” și este acompaniată de un videoclip regizat de Hasan Kuyucu.

Kadebostany, trupa ajunsă în atenția publicului odată cu lansarea piesei "Castle in The Snow", a lansat un nou single, intitulat "Letters From Her", ce marchează prima colaborare a formației cu Irina Rimes. Acest proiect s-a închegat după ce Irina l-a cunoscut pe DJ-ul și producătorul Guillaume de Kadebostany la Neversea, în 2019.

"Am visat să pot realiza o astfel de colaborare timp de 5 ani", a scris Irina Rimes pe contul ei de Instagram, extrem de încântată că visul i s-a îndeplinit.

Kadebostany a lansat albumul de debut în 2011. Cel de-al doilea disc, "Pop Collection", a adus trupei recunoașterea la nivel național, albumul primind 3 nominalizări la Swiss Music Awards. A urmat un turneu internațional, ce a inclus concerte în Elveția, Austria, Canada, Franța, Germania, Grecia, Turcia și Cehia. Cel mai recent album al trupei se numește "Monumental" și a fost lansat în martie 2018.

Kadebostany a susținut mai multe concerte în România. Trupa a cântat la Blaj aLive Festival, în iunie 2016, la UNTOLD în luna august a aceluiași an și la Neversea în 2019.

Citește mai multe despre Kadebostany
Videoclipuri cu Kadebostany
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE