Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Videoclip oficial: KADEBOSTANY - Letters From Her feat. Irina Rimes

Trupa electro-pop elvețiană Kadebostany a lansat prima piesă în colaborare cu Irina Rimes. Melodia se numește ”Letters From Her” și este acompaniată de un videoclip regizat de Hasan Kuyucu.

Kadebostany, trupa ajunsă în atenția publicului odată cu lansarea piesei "Castle in The Snow", a lansat un nou single, intitulat "Letters From Her", ce marchează prima colaborare a formației cu Irina Rimes. Acest proiect s-a închegat după ce Irina l-a cunoscut pe DJ-ul și producătorul Guillaume de Kadebostany la Neversea, în 2019.

"Am visat să pot realiza o astfel de colaborare timp de 5 ani", a scris Irina Rimes pe contul ei de Instagram, extrem de încântată că visul i s-a îndeplinit.

Kadebostany a lansat albumul de debut în 2011. Cel de-al doilea disc, "Pop Collection", a adus trupei recunoașterea la nivel național, albumul primind 3 nominalizări la Swiss Music Awards. A urmat un turneu internațional, ce a inclus concerte în Elveția, Austria, Canada, Franța, Germania, Grecia, Turcia și Cehia. Cel mai recent album al trupei se numește "Monumental" și a fost lansat în martie 2018.

Kadebostany a susținut mai multe concerte în România. Trupa a cântat la Blaj aLive Festival, în iunie 2016, la UNTOLD în luna august a aceluiași an și la Neversea în 2019.

Citește mai multe despre Kadebostany
Videoclipuri cu Kadebostany
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE