Urmărește-ne în Social Media

Justin Timberlake - Supplies

Justin Timberlake atacă frontal învinuiţii din curentul #MeToo şi pe Harvey Weinstein prin noul clip al piesei "Supplies". Ce au în comun aligatorii albi şi mesajele apocaliptice aflaţi prin vizionarea noului videoclip regizat de Dave Meyers.

"Supplies" este o piesă pop-R&B, cu un material vizual ce emană vibe-uri anarhiste la un moment dat. Pharrell are o apariţie surpriză, iar Justin nu se fereşte să ironizeze conspiraţiile cu privire la Illuminati. O piramidă explodează, iar în mijlocul flăcărilor vedeta pop salvează o puştoaică, doar pentru a fi ridicat pe o maşină de o altă "Wonder Woman". Coregrafii complexe şi dansatori îngheţaţi în timp şi cu halouri pe cap vor fascina privitorul spre mijlocul clipului.

În acelaşi segment Justin Timberlake ne arată de ce a fost ales să joace în psihedelicul film "Southland Tales" în 2006. Are un fler aparte pentru dramatism şi secvenţe psihedelice, ajungând de la cercuri de foc la o distopie de Mad Max. Ca în orice fantezie reuşită, la final totul a fost un vis, dar doar pentru privitor, nu şi pentru cei prinşi în acel univers întunecat.

Această piesă şi clipul său pot fi considerate răspunsul lui Justin la atacurile recente asupra sa. Artistul a fost criticat pentru faptul că a lucrat cu Woody Allen la proiecte noi, chiar dacă regizorul este o figură controversată pe fondul campaniei #MeToo. Viitorul prezentat de muzician este unul dominat de doamne şi domnişoare, mai puternice decât bărbaţii.

"Supplies" este un single extras de pe viitorul album al lui Justin Timberlake, "Man of the Woods". Acesta va sosi pe 2 februarie şi a fost prefaţat de piesa "Filthy", cu o coregrafie populară în cluburile de pe tot globul.

PUBLICITATE
Comentarii