Urmărește-ne în Social Media

Justin Timberlake - Supplies

Justin Timberlake atacă frontal învinuiţii din curentul #MeToo şi pe Harvey Weinstein prin noul clip al piesei "Supplies". Ce au în comun aligatorii albi şi mesajele apocaliptice aflaţi prin vizionarea noului videoclip regizat de Dave Meyers.

"Supplies" este o piesă pop-R&B, cu un material vizual ce emană vibe-uri anarhiste la un moment dat. Pharrell are o apariţie surpriză, iar Justin nu se fereşte să ironizeze conspiraţiile cu privire la Illuminati. O piramidă explodează, iar în mijlocul flăcărilor vedeta pop salvează o puştoaică, doar pentru a fi ridicat pe o maşină de o altă "Wonder Woman". Coregrafii complexe şi dansatori îngheţaţi în timp şi cu halouri pe cap vor fascina privitorul spre mijlocul clipului.

În acelaşi segment Justin Timberlake ne arată de ce a fost ales să joace în psihedelicul film "Southland Tales" în 2006. Are un fler aparte pentru dramatism şi secvenţe psihedelice, ajungând de la cercuri de foc la o distopie de Mad Max. Ca în orice fantezie reuşită, la final totul a fost un vis, dar doar pentru privitor, nu şi pentru cei prinşi în acel univers întunecat.

Această piesă şi clipul său pot fi considerate răspunsul lui Justin la atacurile recente asupra sa. Artistul a fost criticat pentru faptul că a lucrat cu Woody Allen la proiecte noi, chiar dacă regizorul este o figură controversată pe fondul campaniei #MeToo. Viitorul prezentat de muzician este unul dominat de doamne şi domnişoare, mai puternice decât bărbaţii.

"Supplies" este un single extras de pe viitorul album al lui Justin Timberlake, "Man of the Woods". Acesta va sosi pe 2 februarie şi a fost prefaţat de piesa "Filthy", cu o coregrafie populară în cluburile de pe tot globul.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Justin Timberlake: "Ar trebui să o susținem cu toții pe Britney Spears în aceste momente"

Recentele declarații făcute de Britney Spears pe tema controlului ”abuziv” exercitat de tatăl său l-au mișcat pe Justin Timberlake. Fostul iubit al artistei a îndemnat publicul să-i fie alături în aceste momente dificile, declarându-și public susținerea pentru încheierea conservatorismului său.

Publicat

pe

Justin Timberlake
Justin Timberlake │ FOTO: Captură YouTube

Britney Spears a solicitat într-o audiere publică să fie scoasă de sub tutela tatălui său, declarând în fața curții că acesta "ar trebui să meargă la închisoare" pentru modul abuziv în care i-a controlat viața. Artista a adus acuzații grave la adresa lui Jamie Spears, declarând că acesta i-a interzis să se căsătorească sau să aibă copii, obligând-o să ia un medicament cu puternice efecte secundare.

În urma acestor declarații, ce au umplut titlurile publicațiilor de pretutindeni, Justin Timberlake a scris o serie de mesaje pe Twitter prin care își arată susținerea pentru Britney.

"După tot ceea ce am văzut astăzi, ar trebui să o susținem cu toții pe Britney în aceste momente", a scris Justin.

Fostul iubit al lui Britney, căsătorit în prezent cu actrița Jessica Biel, a formulat apoi o serie de argumente ce vin să întărească ideea că ceea ce i s-a întâmplat artistei în anii de conservatorism este profund greșit.

"Indiferent de trecutul nostru, cu bune și rele, și indiferent cât timp a trecut de când s-a întâmplat....ceea ce i se petrece nu este în regulă. Nicio femeie nu ar trebui să se afle în situația de a nu putea lua decizii cu privire la propriul corp (cu trimitere la dorința ei de a avea copii).

Nimeni nu ar trebui să fie controlat împotriva propriei dorințe....și nu ar trebui să fie nevoit să ceară voie pentru a avea acces la resurse financiare pentru care a muncit atât de mult", a mai spus Justin în mesajul său.

Mesajele lui Justin Timberlake de pe Twitter

Conservatorismul lui Britney a început în 2008, când Jamie Spears i-a devenit tutore legal, ca urmare a mai multor episoade de cădere nervoasă. Starea mintală fragilă a artistei a condus la încheierea unui acord în instanță prin care s-a stabilit că tatăl și avocatul ei vor administra bunurile și viața ei personală. Britney nu a mai putut lua de atunci decizii privind cariera și averea sa, fiindu-i controlat inclusiv anturajul.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3