Urmărește-ne în Social Media

Justin Timberlake - Supplies

Justin Timberlake atacă frontal învinuiţii din curentul #MeToo şi pe Harvey Weinstein prin noul clip al piesei "Supplies". Ce au în comun aligatorii albi şi mesajele apocaliptice aflaţi prin vizionarea noului videoclip regizat de Dave Meyers.

"Supplies" este o piesă pop-R&B, cu un material vizual ce emană vibe-uri anarhiste la un moment dat. Pharrell are o apariţie surpriză, iar Justin nu se fereşte să ironizeze conspiraţiile cu privire la Illuminati. O piramidă explodează, iar în mijlocul flăcărilor vedeta pop salvează o puştoaică, doar pentru a fi ridicat pe o maşină de o altă "Wonder Woman". Coregrafii complexe şi dansatori îngheţaţi în timp şi cu halouri pe cap vor fascina privitorul spre mijlocul clipului.

În acelaşi segment Justin Timberlake ne arată de ce a fost ales să joace în psihedelicul film "Southland Tales" în 2006. Are un fler aparte pentru dramatism şi secvenţe psihedelice, ajungând de la cercuri de foc la o distopie de Mad Max. Ca în orice fantezie reuşită, la final totul a fost un vis, dar doar pentru privitor, nu şi pentru cei prinşi în acel univers întunecat.

Această piesă şi clipul său pot fi considerate răspunsul lui Justin la atacurile recente asupra sa. Artistul a fost criticat pentru faptul că a lucrat cu Woody Allen la proiecte noi, chiar dacă regizorul este o figură controversată pe fondul campaniei #MeToo. Viitorul prezentat de muzician este unul dominat de doamne şi domnişoare, mai puternice decât bărbaţii.

"Supplies" este un single extras de pe viitorul album al lui Justin Timberlake, "Man of the Woods". Acesta va sosi pe 2 februarie şi a fost prefaţat de piesa "Filthy", cu o coregrafie populară în cluburile de pe tot globul.

Comentarii

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare