Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Videoclip oficial: Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling

Justin Timberlake a lansat încă un videoclip pentru piesa ”Can't Stop The Feeling”. Piesa de pe coloana sonoră a filmului de animație ”Trolls” beneficiază acum de un vizual regizat de Mark Romanek.

"Can't Stop The Feeling" este piesa prin care Justin Timberlake încearcă să aducă publicul pe ringul de dans. Deși melodia a fost compusă pentru coloana sonoră a filmului de animație ”Trolls”, artistul a renunțat la abordarea clasică de promovare, prin care se inserau secvențe din film în videoclip, optând pentru un vizual mai orientat către accentuarea beat-ului melodiei.

După un prim videoclip în care apăreau colegi din distribuția filmului ”Trolls”, cum ar fi Anna Kendrick, Gwen Stefani și James Corden, Justin Timberlake lansează un nou video, în care starea de optimism a piesei ajunge și mai departe, la oamenii de pe străzile orașului în care a fost filmat clipul. Din perspectiva abordării și a emoției transmise, noul clip al lui Justin amintește de hitul lui Pharrell, ”Happy”.

Piesa "Can't Stop The Feeling" a debutat deja pe prima poziție în topul american Billboard Hot 100, promițând a deveni unul dintre hiturile verii 2016.

Justin Timberlake nu a compus doar acest soundtrack pentru film, ci este inclus și în distribuție, dând voce unuia dintre personajele centrale, respectiv Branch. Animația ”Trolls”, produsă de Dreamworks, va apărea în cinematografe pe 4 noiembrie 2016.

În 2013, Justin Timberlake a lansat două albume de studio: ”The 20/20 Experience Part 1” și ”The 20/20 Experience Part 2”. Ambele discuri s-au plasat pe prima poziție în topul US Billboard 200, fiind certificate cu platină în Statele Unite pentru vânzări ce au depășit pragul de un milion de exemplare. La nivel global, cele două materiale discografice s-au vândut în peste 6 milioane de copii, compilația ”The 20/20 Experience” primind și o nominalizare la Grammy, în categoria ”Best Pop Vocal Album”. Pe aceste albume se regăsesc hituri precum "Suit & Tie", "Mirrors", "Take Back the Night" și ”TKO”, pe care publicul din România le-a putut asculta și pe posturile de radio din țară.

Citește mai multe despre Justin Timberlake
Videoclipuri cu Justin Timberlake
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE