Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Videoclip oficial: Justin Bieber - Yummy

Noul videoclip al lui Justin Bieber, "Yummy" e cel mai bine vizionat pe stomacul plin. Asta pentru că e un festin culinar plin de bunătăţi, care sunt aduse la masa pop star-ului într-un restaurant de lux. Vă invităm să vedeţi meniul bogat şi noua freză a lui Bieber în clipul din articol.

"Yummy" a primit deja un lyric video, pe un fundal de îngheţată roz care tot curge în cornet. Aceeaşi nuanţă roz sta la baza videoclipului oficial, a cărui acţiune se petrece într-un restaurant posh. Justin Bieber intră discret, prin bucătărie, ascuns de privirile tuturor de un hanorac roz. Piesa sa este interpretată de un cvartet de violonişti sub formă de cover, iar apoi începe şi track-ul principal.

Diferite preparate gourmet se perindă prin faţa tânărului pop star, care le degustă pe rând. Prăjituri, homari, cartofi prăjiţi, gofre, un munte de caşcaval, o budincă verde imensă şi mult tort acoperă mesele restaurantului. Se lasă cu dans sincron şi spre final Bieber îşi scoate hanoracul pentru a dezvălui un fizic lucrat la sală şi un lanţ cu diamante care ar face orice rapper gelos. Coregrafiile şi sincroanele nu lipsesc şi cu siguranţă vor fi imitate în cluburile din toată lumea. Mişcarea de bază? Simularea dusului lingurii la gură.

În altă ordine de idei, Bieber are acum părul roz şi intră într-o nouă eră creativă. Videoclipul "Yummy" a strâns peste 12 milioane de vizualizări în o zi şi jumătate şi domină toate topurile. Pentru cei care observă ciudăţenii în noul clip, precum ochi prea mari sau o bărbie prea alungită a lui Biebs, se pare că artistul a folosit filtre faciale în clip. Aceste filtre fac parte din stilul artistic abordat de regizorul Bardia Zeinali, care a regizat "Yummy".

Acelaşi regizor s-a ocupat şi de clipul "In My Head" al Arianei Grande, cu o abordare similară. "Yummy" este doar primul single de pe un viitor album al lui Bieber, care va lansa la finalul acestei luni şi un serial documentar. Justin nu a mai lansat un album din 2015 încoace şi e gata de revenire pe scena muzicală, cu un turneu deja planificat.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Videoclipuri cu Justin Bieber
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE