Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Justin Bieber - What Do You Mean?

Justin Bieber a lansat videoclipul noului single ”What Do You Mean?”. Vizualul a fost regizat de Brad Furman, piesa fiind interpretată live în premieră în cadrul MTV VMA 2015. Partenera lui Justin din clip este modelul Xenia Deli din Republica Moldova.
Urmărește-ne pe

What Do You Mean?” este noul single Justin Bieber, pentru care artistul a realizat o masivă campanie de promovare. Într-un interviu acordat pentru un post de radio, Justin a povestit despre mesajul piesei ”What Do You Mean?”.

”Ei bine, fetele sunt mereu indecise. Spun una, dar de fapt vor să spună altceva. Deci…What Do You Mean? (Ce vrei să spui?). Chiar nu știu, de asta întreb.”

În ce privește sound-ul, artistul a descris piesa ca fiind ”light”, ritmată.

”Single-ul este grozav. Am muncit foarte mult la el împreună cu un tip, pe nume Poo Bear. E ritmat, pop și foarte cool”, a declarat Justin Bieber.

Pentru videoclipul ”What Do You Mean?”, Justin a colaborat cu regizorul Brad Furman. În clip apare actorul columbian John Leguizamo.

Noul single ”What Do You Mean?” a fost interpretat în premieră în cadrul MTV VMA 2015. Piesa marchează revenirea artistului canadian, aceasta fiind prima melodie extrasă de pe cel de-al 4-lea album de studio, programat pentru lansare pe 13 noiembrie.

Reacțiile după lansarea acestui prim single au fost preponderent pozitive, Justin Bieber mulțumind pe Twitter fanilor pentru susținere.

"Sunt copleșit și recunoscător. Nu știam cum veți reacționa după această lansare. Vă mulțumesc. #WhatDoYouMean mulțumesc."

Citește mai multe despre Justin Bieber
Videoclipuri cu Justin Bieber
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE