Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Justin Bieber - What Do You Mean?

Justin Bieber a lansat videoclipul noului single ”What Do You Mean?”. Vizualul a fost regizat de Brad Furman, piesa fiind interpretată live în premieră în cadrul MTV VMA 2015. Partenera lui Justin din clip este modelul Xenia Deli din Republica Moldova.

What Do You Mean?” este noul single Justin Bieber, pentru care artistul a realizat o masivă campanie de promovare. Într-un interviu acordat pentru un post de radio, Justin a povestit despre mesajul piesei ”What Do You Mean?”.

”Ei bine, fetele sunt mereu indecise. Spun una, dar de fapt vor să spună altceva. Deci…What Do You Mean? (Ce vrei să spui?). Chiar nu știu, de asta întreb.”

În ce privește sound-ul, artistul a descris piesa ca fiind ”light”, ritmată.

”Single-ul este grozav. Am muncit foarte mult la el împreună cu un tip, pe nume Poo Bear. E ritmat, pop și foarte cool”, a declarat Justin Bieber.

Pentru videoclipul ”What Do You Mean?”, Justin a colaborat cu regizorul Brad Furman. În clip apare actorul columbian John Leguizamo.

Noul single ”What Do You Mean?” a fost interpretat în premieră în cadrul MTV VMA 2015. Piesa marchează revenirea artistului canadian, aceasta fiind prima melodie extrasă de pe cel de-al 4-lea album de studio, programat pentru lansare pe 13 noiembrie.

Reacțiile după lansarea acestui prim single au fost preponderent pozitive, Justin Bieber mulțumind pe Twitter fanilor pentru susținere.

"Sunt copleșit și recunoscător. Nu știam cum veți reacționa după această lansare. Vă mulțumesc. #WhatDoYouMean mulțumesc."

Citește mai multe despre Justin Bieber
Videoclipuri cu Justin Bieber
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE