Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Videoclip oficial: Justin Bieber - Intentions feat. Quavo

Justin Bieber ne arată cât de mult s-a maturizat într-un videoclip nou, filmat pentru piesa "Intentions" și lansat în colaborare cu Quavo. Îl vedem pe artist susținând financiar organizatia nonprofit Alexandria House, ce are ca scop ajutorarea femeilor si copiilor și trecerea acestora din centrele de urgență către o viață cu stabilitate economică.

Videoclipul piesei "Intentions" spune povestea a trei absolvenți ai organizatiei Alexandria House. Pentru a onora aceste femei incredibile și, totodată, a spune și încuraja viețile a multor oameni aflați în aceeași situație, au fost donați 200.000 de dolari către acest ONG.

Munca filantropică este una dintre valorile fundamentale ale lui Justin Bieber, încă de la începutul carierei; printre acțiunile întreprinse se numără îndeplinirea a 350 de dorințe ale copiilor bolnavi în faza terminală sau donații către Pencils of Promise, fundație care asigură un mediu propice pentru educația studenților din lumea întreagă.

Anul acesta, Justin continuă acțiunile filantropice cu donarea a câte un dolar pentru fiecare bilet cumpărat pentru turneul său, "Changes", pentru programele de sănătate mentală.

Justin Bieber va lansa pe 14 februarie albumul "Changes", material care conține 16 melodii, printre care "Yummy", melodie lansată la începutul anului.

Tracklist "Changes" - Justin Bieber: 

 1. All Around Me
 2. Habitual
 3. Come Around Me
 4. Intentions (ft. Quavo)
 5. Yummy
 6. Available
 7. Forever (ft. Post Malone & Clever)
 8. Running Over (ft. Lil Dicky)
 9. Take It Out On Me
 10. Second Emotion (ft. Travis Scott)
 11. Get Me (ft. Kehlani)
 12. ETA
 13. Changes
 14. Confirmation
 15. That’s What Love Is
 16. At Least For Now

Recent, Justin Bieber a dezvăluit că a fost diagnosticat cu boala Lyme și a avut mononucleoză. Mai multe detalii despre aceste probleme de sănătate ale artistului au fost dezvăluite în seria de documentare - "Justin Bieber: Seasons".

Citește mai multe despre Justin Bieber
Videoclipuri cu Justin Bieber
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE