Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Videoclip oficial: Justin Bieber - Company

Justin Bieber lansează un nou single "Company", extras de pe albumul "Purpose" din 2015. Piesa vine însoţită de un videoclip care conţine imagini din studio-ul artistului, dar şi din timpul turneului american pe care acesta l-a susţinut în ultimele luni.

Justin Bieber a lansat un nou videoclip pentru cel mai recent single al său - "Company". Clipul a fost regizat de Rory Kramer şi cuprinde o serie de imagini filmate în ultimul an, cu Justin, atât din studio, cât şi din timpul turneului său "Purpose".

"Sincer să fiu, ador acest videoclip pentru că surprinde într-un mod onest imagini din călătoria mea. Toată munca depusă pentru acest album şi turneu a fost făcută împreună cu oamenii pe care îi iubesc.

Sunt mândru, a fost mult de lucru, dar ne-am şi distrat, iar asta se poate observa şi în videoclip. Sper ca fanilor mei să le placă la fel de mult cât mi-a plăcut şi mie, pentru că am făcut asta pentru ei!" a declarat Justin Bieber.

Justin Bieber se află momentan într-un turneu american de promovare, care se va finaliza în iulie, cu două concerte la Madison Square Garden din New York.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Videoclipuri cu Justin Bieber
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE