Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Justin Bieber - Company

Justin Bieber lansează un nou single "Company", extras de pe albumul "Purpose" din 2015. Piesa vine însoţită de un videoclip care conţine imagini din studio-ul artistului, dar şi din timpul turneului american pe care acesta l-a susţinut în ultimele luni.

Justin Bieber a lansat un nou videoclip pentru cel mai recent single al său - "Company". Clipul a fost regizat de Rory Kramer şi cuprinde o serie de imagini filmate în ultimul an, cu Justin, atât din studio, cât şi din timpul turneului său "Purpose".

"Sincer să fiu, ador acest videoclip pentru că surprinde într-un mod onest imagini din călătoria mea. Toată munca depusă pentru acest album şi turneu a fost făcută împreună cu oamenii pe care îi iubesc.

Sunt mândru, a fost mult de lucru, dar ne-am şi distrat, iar asta se poate observa şi în videoclip. Sper ca fanilor mei să le placă la fel de mult cât mi-a plăcut şi mie, pentru că am făcut asta pentru ei!" a declarat Justin Bieber.

Justin Bieber se află momentan într-un turneu american de promovare, care se va finaliza în iulie, cu două concerte la Madison Square Garden din New York.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Videoclipuri cu Justin Bieber
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE