Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Justin Bieber - Company

Justin Bieber lansează un nou single "Company", extras de pe albumul "Purpose" din 2015. Piesa vine însoţită de un videoclip care conţine imagini din studio-ul artistului, dar şi din timpul turneului american pe care acesta l-a susţinut în ultimele luni.

Justin Bieber a lansat un nou videoclip pentru cel mai recent single al său - "Company". Clipul a fost regizat de Rory Kramer şi cuprinde o serie de imagini filmate în ultimul an, cu Justin, atât din studio, cât şi din timpul turneului său "Purpose".

"Sincer să fiu, ador acest videoclip pentru că surprinde într-un mod onest imagini din călătoria mea. Toată munca depusă pentru acest album şi turneu a fost făcută împreună cu oamenii pe care îi iubesc.

Sunt mândru, a fost mult de lucru, dar ne-am şi distrat, iar asta se poate observa şi în videoclip. Sper ca fanilor mei să le placă la fel de mult cât mi-a plăcut şi mie, pentru că am făcut asta pentru ei!" a declarat Justin Bieber.

Justin Bieber se află momentan într-un turneu american de promovare, care se va finaliza în iulie, cu două concerte la Madison Square Garden din New York.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Videoclipuri cu Justin Bieber
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE