Urmărește-ne în Social Media

Justice - Stop

Justice, unul dintre headlinerii de la Summer Well 2018 tocmai a lansat videoclipul piesei "Stop". Single-ul debuta la final de an 2016 şi a primit un clip psihedelic tocmai acum. Trupa a folosit acest debut pentru a îşi anunţa prezenţa la conferinţa Google I/O 2018, care are loc pe 9 mai. Vă invităm să vizionaţi acest videoclip în cadrul articolului.

Animaţia lui "Stop" aminteşte de clipurile mai vechi de la Daft Punk şi include visualizere fistichii pe bază de neoane şi lasere. Single-ul este extras de pe albumul "Woman", lansat în noiembrie 2016. Acela era LP-ul de studio cu numărul 3 al duo-ului electronic francez. Debuta prin casele de discuri Ed Banger Records şi Because Music. Toate piesele au fost compuse de către Gaspard Augé şi Xavier de Rosnay, membrii Justice.

Noul clip a fost creat de către Mrzyk şi Moriceau, fiind ideal pentru proiecţia pe scena unui concert în aer liber. Piesa în sine are ceva influenţe de MGMT, una dintre cele mai psihedelice trupe ale ultimilor ani, plus sintetizatoare de Daft Punk şi mici aluzii sonice disco.

Această baladă disco-rock ne transportă la graniţa dintre anii '70 şi '80 când curentul flower power şi hippie lăsa loc disco-ului decadent. Duo-ul francez încă se află în turneul de promovare a materialului "Woman", aducând o experienţă cu multe neoane şi lasere pe fiecare scenă pe care concertează. Următorul concert este cel de pe 9 mai, transmis în cadrul Google I/O 2018 Developer Conference.

Urmează un concert la Moscova pe 18 mai, unul pe 26 mai în Londra, iar pe 11 august îi auzim pe francezi la Summer Well 2018. Justice este un proiect muzical activ din anul 2003 şi format în Paris. A abordat house-ul francez care de altfel i-a născut şi pe Daft Punk, dar şi electro house care duce cu gândul la Le Castlevania, cu elemente de electro rock şi funky house.

Albumul de debut al muzicienilor, "Cross" sosea în 2007, zguduind lumea muzicii electronice. Primea de altfel şi o nominalizare la Grammy pentru "Cel mai bun album electronic/dance". Al doilea album a fost "Audio, Video, Disco", lansat în 2011. A urmat albumul live "Access All Arenas" în 2013 şi apoi "Woman" în 2016.

Justice urcă pe scena Summer Well 2018 alături de Isaac Gracie, Soki Tukker, Bastille şi Cigarettes After Sex.

Comentarii