Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Jurjak - Vântul

Jurjak a lansat "Vântul", primul single extras de pe noul album "Blues Berry" - piesă cu influențe blues, rock și folk ce face tranziție între "Lemon Blues" și noul album ce urmează să fie lansat.

Jurjak a păstrat tradiția și a lansat în avanpremiera piesa "Vântul" în cadrul unui concert pe care l-a susținut în clubul Expirat din capitală pe 18 aprilie 2018.

De muzică și versuri s-a ocupat Jurjak, iar videoclipul prezintă o lume într-o continuă mișcare. Filmările au avut loc în Dianei 4, un local cunoscut din București. Paleta vastă de personaje ce stârnesc curiozitatea spectatorului, decorurile, precum și apariția membrilor Jurjak cântând piesa pe scena localului completează filmul.

"Blues Berry" este cel de-al doilea material marca Jurjak și este programat să fie lansat în decursul lunii mai a acestui an. Acum doi ani, Jurjak își lansa primul album oficial, "Lemon Blues", cu influenţe blues, electro, psihedelic şi rock. Albumul a fost prezentat live alături de Daniel Olteanu - tobe (mix şi master), Narcis Axinte - bass, Dan Minel Stoica - chitară, George Petroșel - voce şi chitară.

Muzician, regizor și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak a lansat până în prezent piese ca "Șoapte", "Timp de iubit", "București", iar recent a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului Planeta Petrila.

Citește mai multe despre Jurjak
Videoclipuri cu Jurjak
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE