Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Videoclip oficial: Jurjak - Un tip norocos

Jurjak lansează piesa "Un tip norocos", extrasă de pe următorul album - "Hoții de vise". Melodia beneficiază de un videoclip pe care îl găsești în articol.

Muzica și producția sunt realizate de Jurjak, iar versurile sunt adaptate după Tudor Arghezi. Simplu și concis, o parabola inspirată din actualitate, "Un tip norocos" poate fi oricare dintre noi, în orice context. Norocul este inconsecvent, dar aduce cu sine fericire, reușite, bunăstare.

"Cred că piesa caracterizează starea noastră actuală și toți avem nevoie de puțin noroc... să fim sănătoși să ne vedem de viață", a declarat Jurjak. 

Videoclipul este regizat tot de Jurjak și îl aduce în prim plan pe actorul Adrian Ciobanu, cunoscut pentru rolurile din filme precum "Nuntă mută", "Maria, Regina României", "Funeralii fericite", dar și multe alte proiecte.

Tot despre noroc ne-a vorbit Jurjak și în anterioara melodie, "Jocuri de noroc", în care puncta că norocul ți-l poți face singur sau, pur și simplu, dă peste tine. Melodia "Un tip norocos" va fi inclusă pe cel de-al treilea material discografic, pe care Jurjak îl va lansa în curând, și de pe care a extras până în prezent piesele "Inima de piatră", "Timpul" și "Jocuri de noroc".

Primul album lansat de Jurjak se numește "Lemon Blues" și a apărut în 2016. În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial "Blues Berry"; un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa "Imnul Minerilor", nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului "Planeta Petrila". Cel de-al treilea material semnat de Jurjak se va numi "Hoții de vise".

Citește mai multe despre Jurjak
Videoclipuri cu Jurjak
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE