Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Jurjak - Șoapte

Jurjak și-a lansat clipul de debut pentru piesa „Șoapte”, care va fi inclusă pe viitorul său album, acesta fiind dominat de un sound electro cu influențe de blues-psychedelic.

Un nou proiect inedit își face apariția pe piața muzicală din România: Jurjak lansează astăzi clipul său de debut pentru piesa „Șoapte”.

Muzica și versurile piesei „Șoapte” sunt semnate de Jurjak, iar videoclipul a fost regizat de Hypno. Stilul muzical abordat de Jurjak este electro-blues, iar artistul lucrează deja la primul său album care va avea 12 piese, atât în limba română, cât și în engleză.

„După nopți în care m-am jucat de-a muzica, m-am trezit cu multe idei de piese care acum se vor transforma într-un album numit Lemon BLUEs dominat de un sound electro cu influențe de blues-psychedelic”, explică tânărul artist, care acum lucrează cu Daniel Olteanu și Vladimir Pochorschi pentru forma finală a materialului discografic.

Mai mult decât atât, Jurjak va susține alături de cei doi muzicieni și concerte live, cu Vladimir la chitară și Daniel la tobe.

Jurjak a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Arte (specializarea Regie de film și televiziune).

În anul II al Facultății de Drept a realizat că este din ce in ce mai interesat de zona artistică.

„Totul a început în 2005, când m-am apucat să bat toba alături de K-gula și Confusion, prima trupă de hip hop live din România. Am absolvit Dreptul însă mi-am dat seama că nu aș putea să practic această profesie pentru că nu mi se potrivește. În urma unei călătorii peste Ocean, am citit multă poezie și am început să scriu versuri. Așa mi-am descoperit latura creativă și am decis să mă înscriu la Facultatea de film. Având ritmul în sânge și ureche muzicală, cu o chitară, o clapă și câteva noțiuni de teorie muzicală, am început să-mi transform gândurile în sunete”, povestește Jurjak primii săi pași în muzică.

 

Citește mai multe despre Jurjak
Videoclipuri cu Jurjak
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE