Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Jurjak - Jocuri de noroc

Jurjak a lansat "Jocuri de noroc", în stilu-i caracteristic, cu nuanțe de blues și jazz, în care mesajul este cât se poate de clar: norocul ți-l poți face singur sau, pur și simplu, dă peste tine.

Melodia "Jocuri de noroc" va fi inclusă pe cel de-al treilea material discografic, pe care Jurjak trebuia sa îl lanseze pe 6 mai. La începutul anului, Jurjak a mai extras de pe album și piesele "Inimă de piatră" și "Timpul".

Indiferent de impact, rezultatul este același și anume, fericirea în stare pură, dacă știi cum să controlezi norocul în viață. Poți găsi niște bani pe stradă sau poți întâlni o persoană potrivită care să îți schimbe viața la un moment dat. Sau poți câștiga la jocuri de noroc precum cărți sau ruletă, așa cum demonstrează videoclipul piesei semnate de Jurjak.

"Nu știi niciodată când ți se poate schimba viața, cu puțin noroc, la momentul oportun", a declarat Jurjak la lansarea piesei.

Primul album lansat de Jurjak se numește "Lemon Blues" și a apărut în 2016. În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial "Blues Berry"; un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa „Imnul Minerilor", nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrila". Cel de-al treilea material semnat de Jurjak se va numi "Hoții de vise".

Citește mai multe despre Jurjak
Videoclipuri cu Jurjak
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE