Urmărește-ne în Social Media

Jurjak - Doar în zori

Jurjak a lansat "Doar în zori", o piesă care va cuceri cu versurile sale profunde și instrumentalul hipnotizant. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Doar în zori" te duce într-o călătorie prin gândurile și emoțiile artistului. Prin vocea puternică și expresivă a lui Jurjak, ce se îmbină perfect cu sunetele de chitară și ritmurile de percuție, noua piesă creează o atmosferă misterioasă și plină de pasiune.

"Doar în zori" a fost compusă și produsă de Jurjak, alături de trupa Holograf, iar mix & masterul a fost realizat de Daniel Olteanu. În plus, videoclipul a fost regizat și montat tot de Jurjak, pentru imagine având ajutorul lui Eduard Danilovici și îl surprinde pe artist la malul mării.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din Romania. Muzica Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk, reunite sub o amprentă stilistică proprie - un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri.

Comentarii