Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Jurjak - București

Jurjak a lansat videoclipul noului single ”București”. Ca și celelalte clipuri ale artistului, vizualul este regizat de Jurjak. Piesa este extrasă de pe albumul de debut ”Lemon Blues”.

Noul single ”București” prezintă orașul care nu doarme aproape niciodată, copleșit de stranietate și populat cu oameni frumoși.

“În București e ca-n povești / Micul Paris e doar un vis”, spune Jurjak.

Piesa ”București” se regăsește pe albumul de debut al regizorului şi muzicianului George Petroşel aka Jurjak. Intitulat „Lemon Blues”, discul a fost lansat pe 16 noiembrie 2016, în cadrul unui concert la Expirat - Halele Carol.

Jurjak a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Arte (specializarea Regie de film și televiziune). În anul II al Facultății de Drept a realizat că este din ce in ce mai interesat de zona artistică, din acest moment începând să prindă contur cariera sa muzicală.

„Totul a început în 2005, când m-am apucat să bat toba alături de K-gula și Confusion, prima trupă de hip hop live din România. Am absolvit Dreptul însă mi-am dat seama că nu aș putea să practic această profesie pentru că nu mi se potrivește. În urma unei călătorii peste Ocean, am citit multă poezie și am început să scriu versuri. Așa mi-am descoperit latura creativă și am decis să mă înscriu la Facultatea de film. Având ritmul în sânge și ureche muzicală, cu o chitară, o clapă și câteva noțiuni de teorie muzicală, am început să-mi transform gândurile în sunete”, a detaliat Jurjak.

Citește mai multe despre Jurjak
Videoclipuri cu Jurjak
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE