Urmărește-ne în Social Media

JUNO X JO - Mă mai ia

La un an de la "Caută-mă", JUNO și JO colaborează din nou și lansează "Mă mai ia", o piesă ce arată o altă latură a poveștii. Materialul este disponibil în articol.

Povestea piesei "Mă mai ia" este îndreptată către momentele precedente unei despărțiri. Mai exact, momentele când îți vine să îți suni fostul partener, să îi spui că ți-a lipsit.

"Suntem foarte recunoscători că oamenii au reacționat pozitiv la prima noastră asociere artistică. A ieșit un banger, <<Caută-mă>>, și împreună cu JO, am hotărât să repetăm istoria. Când simți toate astea, simți să returnezi ce ai primit fiindcă te gândești la sentimente și te ia dorul. Așa s-a născut <<Mă mai ia>>. Muzica reală trebuie lansată!" a spus JUNO.

Piesa este o co-producție HaHaHa Production și Cat Music. De muzică s-au ocupat Alexandru Stancu(JUNO), Andrei Tiberiu Maria(Smiley), Florin Boka, Roland Kiss și Șerban Cazan. Textul a fost scris de JUNO și Smiley, iar de producția piesei și mix&master s-au ocupat Florin Boka, Roland Kiss, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu.

"Am realizat că povestea noastră l-a inspirat să scrie piesa asta și m-am gândit că ar fi minunat să o cântam împreuna. După <<Caută-mă>>, care a fost un real succes, sper ca <<Mă mai ia>> să fie cel puțin la fel de bine primită de oameni și să se bucure de încă un cântec cu un mesaj real, sincer și din suflet.", a declarat JO.

JO este una dintre cele mai apreciate voci din România, ce ajunge de fiecare dată la inimile fanilor prin piesele pe care le lansează. În ultimul an artista a cucerit publicul și topurile de specialitate cu hituri precum "Lacrimile""Noapte polară""126" și "Adio", single lansat chiar de ziua sa de naștere.

JUNO este un tip ambițios, creativ și care iubește libertatea. Pasionat de mic de dans și de muzică rap, a plecat din Constanța și a pornit să-și îndeplinească visul. Acum își pune lecțiile de viață și experiențele în rime albe. În 2016 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care lucrează pentru proiectul JUNO. Un an mai târziu a colaborat cu Smiley pentru piesa "RARA", iar în noiembrie 2017 a lansat alături de Feli primul său single - "Averile". La începutul lui 2018 a lansat piesele "Praf" și "Ego". A colaborat cu Kalle și Tequila pentru piesa "Jack și Rom", dar și cu Jean Gavril pentru single-ul "Fată, bea cu mine".

PUBLICITATE
Comentarii