Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: JUNO și Feli - Averile

JUNO, un nou artist român, își începe cariera muzicală cu piesa “Averile”. Single-ul este lansat în colaborare cu Feli și este un mix inedit de rap si folclor românesc.

“În drumul spre visul nostru, fie că ajungem sau nu să-l împlinim, trebuie să rămânem aproape de familie și oamenii care conteaza pentru noi. Eu am trăit experiența averilor materiale pierdute și am avut șansa să trăiesc experiența familiei unite. Piesa asta este mesajul meu pentru toți cei care aleargă spre visul lor și riscă să-și uite rădăcinile,” spune Juno.

JUNO este unul dintre artiștii cu care mi-am dorit să lucrez încă de când a venit în familia HaHaHa Production. Este un artist cu mesaj și suflet și, cred eu, este unul dintre artistii care merită să fie ascultați cu atenție. M-a inspirat povestea pe care a scris-o și cu bucurie am insistat să fac parte din primul lui single. “Averile” are un mesaj de ascultat și de băgat la cap. Muzica poarta si ofera lectii de viata. JUNO, desi este la inceput de drum, are povesti reale. Ii doresc tot ce ii mai bun pentru ca MERITA!”, transmite Feli.

JUNO este un tip ambițios, creativ și care iubește libertatea. Pasionat de mic de dans și de muzică rap, a plecat din Constanța și a pornit să-și îndeplinească visul. Acum își pune lecțiile de viață și experiențele în rime albe. În 2016 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care lucrează pentru proiectul JUNO.
Anul acesta a colaborat cu Smiley pentru piesa „RaRa”, featuring despre care a spus că înseamnă visul împlinit “al unui puști de 12 ani care dansa breakdance pe muzica trupei Simplu.”

Artist si songwriter, Feli este una dintre cele mai puternice voci din România. În luna noiembrie, artista a lansat primul ei album, „Eu sunt Feli”, în cadrul unui eveniment impresionant, alături de peste 150 de invitați la Teatrul Metropolis și 180.000 de oameni live pe Facebook. Primul album al artistei conține 7 piese noi, dar și piese cunoscute deja publicului, printre care, “Cine te crezi?”, “Creioane colorate”, “Timpul”, “Va urma” sau “Acasă”.

Citește mai multe despre FeliJuno
Videoclipuri cu FeliJuno
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE