Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Ronan KeatingCerbul de Aur 2019: Programul Galei de sâmbătă, recital Ronan Keating Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye

Videoclip oficial: JUNO și Feli - Averile

JUNO, un nou artist român, își începe cariera muzicală cu piesa “Averile”. Single-ul este lansat în colaborare cu Feli și este un mix inedit de rap si folclor românesc.

“În drumul spre visul nostru, fie că ajungem sau nu să-l împlinim, trebuie să rămânem aproape de familie și oamenii care conteaza pentru noi. Eu am trăit experiența averilor materiale pierdute și am avut șansa să trăiesc experiența familiei unite. Piesa asta este mesajul meu pentru toți cei care aleargă spre visul lor și riscă să-și uite rădăcinile,” spune Juno.

JUNO este unul dintre artiștii cu care mi-am dorit să lucrez încă de când a venit în familia HaHaHa Production. Este un artist cu mesaj și suflet și, cred eu, este unul dintre artistii care merită să fie ascultați cu atenție. M-a inspirat povestea pe care a scris-o și cu bucurie am insistat să fac parte din primul lui single. “Averile” are un mesaj de ascultat și de băgat la cap. Muzica poarta si ofera lectii de viata. JUNO, desi este la inceput de drum, are povesti reale. Ii doresc tot ce ii mai bun pentru ca MERITA!”, transmite Feli.

JUNO este un tip ambițios, creativ și care iubește libertatea. Pasionat de mic de dans și de muzică rap, a plecat din Constanța și a pornit să-și îndeplinească visul. Acum își pune lecțiile de viață și experiențele în rime albe. În 2016 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care lucrează pentru proiectul JUNO.
Anul acesta a colaborat cu Smiley pentru piesa „RaRa”, featuring despre care a spus că înseamnă visul împlinit “al unui puști de 12 ani care dansa breakdance pe muzica trupei Simplu.”

Artist si songwriter, Feli este una dintre cele mai puternice voci din România. În luna noiembrie, artista a lansat primul ei album, „Eu sunt Feli”, în cadrul unui eveniment impresionant, alături de peste 150 de invitați la Teatrul Metropolis și 180.000 de oameni live pe Facebook. Primul album al artistei conține 7 piese noi, dar și piese cunoscute deja publicului, printre care, “Cine te crezi?”, “Creioane colorate”, “Timpul”, “Va urma” sau “Acasă”.

Citește mai multe despre FeliJuno
Videoclipuri cu FeliJuno
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE