Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: JUNO - Praf

JUNO, un nou artist de sub umbrela HaHaHa Production a lansat piesa "Praf", cu un videoclip pe care îl puteţi viziona mai jos. Clipul este alb-negru, cu accentul pe protagonist, privit din multiple unghiuri, sub multiple faţete.

La graniţa dintre hip-hop şi trap, "Praf" are un beat proaspăt, cu influenţe dubstep pe negativ. Creat de către HaHaHa Production, single-ul are textul scris de Alex Stancu aka JUNO. De muzică s-au ocupat Florin Boka şi Alex Stancu. Artistul cântă despre mintea care nu îl ascultă, frică şi anxietate, vise şi o "mare ca un tsunami". Angoasele şi duritatea reflexiei din oglindă sunt puse în versuri.

Chiar dacă peisajul sonic creat de muzician este întunecat, ca şi videoclipul de altfel, există şi aluzii amuzante printre versuri. JUNO nu se fereşte să cânte despre "Pokeminge", în aceeaşi strofă cu Confucius şi jocuri video. Rapperul debuta pe finalul lui 2017, prin piesa "Averile", colaborare cu Feli. L-am auzit pentru prima oară pe o altă colaborare, de această dată cu Smiley, "RARA".

Despre mesajul şi povestea piesei noi, JUNO spune următoarele:

Am scris piesa într-o seară în care mă simțeam PRAF. Tuturor ni se poate întâmpla, în special când vrem să creştem încă un nivel să ni se pară greu, să obosim, să ne speriem de nou, să ne blocăm sau poate să nu ne recunoaştem pe noi în anumite reacții şi să ne fie dor de casă unde eram în elementul nostru.

Zona de confort arată aşa frumos când eşti panicat. Important e să nu renunţi. Eu am avut nevoie de o explozie ca să trec nivelul ăla şi am dat cu praf de dinamită.

JUNO este pasionat de mic de muzică rap şi a plecat din Constanţa pentru a îşi urma visul. Rimele albe şi hip-hop-ul sunt calea aleasă, după ce în 2016 a intrat în echipa HaHaHa Production.

Citește mai multe despre Juno
Videoclipuri cu Juno
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE