Urmărește-ne în Social Media

JUNO feat. MIRA - Toată noaptea

JUNO și MIRA colaborează pentru prima dată și le prezintă fanilor piesa "Toată noaptea". Noua melodie este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Toată noaptea" este o co-producție HaHaHa Production și Cat Music. Piesa este compusă de Juno, Alexandru Stancu, Florin Boka, Angus Mihai și Smiley. Piesa vorbește o poveste de dragoste ce se naște natural și pasional într-o noapte nebună în club, în care muzica, distracția și emoțiile sunt garantate. Chimia dintre JUNO și MIRA este explozivă, specifică unui cuplu care se întâlnește pentru prima dată în club, aruncându-și priviri pline de înțeles și mister.

"Toată noaptea" este lansată împreună cu un videoclip regizat de Kobzzon. MIRA și JUNO sunt protagoniștii clipului, personajele lor îndrăgostindu-se pe ringul de dans.

"<<Toată noaptea>> e un banger simt eu, pentru care sunt foarte fericit și recunoscător. Povestea piesei, în viziunea mea, este despre doi străini care se văd în club și își recunosc ochii unul celuilalt, din experiențele lor din viețile anterioare. Toată treaba este îmbrăcată într-o situație sexy, funny și plină de dans. Despre colaborarea cu MIRA, nu vă zic decât că în studio când am făcut piesa, i-am zis lui Fenom (Florin Boka), cel care a produs piesa, că MIRA este potrivirea perfectă și câteva luni mai târziu când am înregistrat cu ea, intuiția mi-a confirmat", a declarat JUNO.

JUNO este un tip ambițios, creativ și care iubește libertatea. Pasionat de mic de dans și de muzică rap, a plecat din Constanța și a pornit să-și îndeplinească visul. Acum își pune lecțiile de viață și experiențele în rime albe. În 2016 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care lucrează pentru proiectul JUNO. Un an mai târziu a colaborat cu Smiley pentru piesa "RARA", iar în noiembrie 2017 a lansat alături de Feli primul său single - "Averile". La începutul lui 2018 a lansat piesele "Praf" și "Ego". A colaborat cu Kalle și Tequila pentru piesa "Jack și Rom", dar și cu Jean Gavril pentru single-ul "Fată, bea cu mine". Printre cele mai recente piese lansate se numără "Rumba""Două inimi", "Mă mai ia" sau "Cafea și Tarot".

MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar recent a lansat primul său album din carieră. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără "Cum de te lasă", "Ce-o fi, o fi" (alături de Vescan), "Fete din Balcani" (alături de Corina și Skizzo Skillz), "Vina", „Uit de tine", "Inimă nebună", "Maracas" (alături de Lino), dar și "Străzile din București" (împreună cu Florian Rus). De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii