Urmărește-ne în Social Media

JUNO feat JO - Nimeni nu ne poate despărți

JUNO și JO colaborează din nou și lansează "Nimeni nu ne poate despărți", un remake al piesei cu același nume cântată de Corina și Pacha Man. Noua variantă beneficiază și de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Remake-ul "Nimeni nu ne poate despărți" aduce un ritm complet nou și o poveste fresh unui hit de la începutul anilor 2000. JUNO ne face loc în viața lui și ne prezintă, alături de JO, realitatea cuplului modern în lumea aglomerată și zgomotoasă. Prin această piesă, artiștii își exercită dreptul la replică față de orice fake news, orice bârfă sau zvon și își arată iubirea într-o manieră cool și relaxată.

Piesa este o co-producție între HaHaHa Production și Cat Music România. De muzică s-au ocupat JUNO, Florin Boka (Feenom), Razvan Sofronescu, Marius Moga, Smiley. Textul a fost scris de JUNO, Marius Moga, Mihai Coporan, iar producția și mix-ul au fost făcute de Florin Boka (Feenom).

"Nimeni nu ne poate despărți și ăsta e adevărul. Au încercat mulți și cu intenție negativă și cu intenție pozitivă. Am făcut piesa asta împreună, de dragul muzicii reale. Refrenul ăsta a mai fost hit o dată, iar acum piesa a fost rescrisă frumos, producția e impecabilă și credem că toate datele au fost rearanjate bine din punct de vedere muzical; dar nu există o formulă în care substanța acestei piese să fie mai completă și mai reală. Sperăm să vă placă!", a declarat JUNO.

PUBLICITATE
Comentarii