Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: JUNO feat. SHIFT - DUMBADA

JUNO feat. SHIFT au lansat clipul piesei “Dumbada”, un material filmat într-un club din Barcelona și pe străzile din București. Piesa este destinată distracției “cu un pic de taboo”, după cum spune JUNO.

“Dumbada” a fost compusă de Roland Kiss, Vizi Imre, Lucian Nagy, Alexandru Stancu (JUNO), iar versurile sunt scrise de Alexandru Stancu (JUNO) și Gabriel Istrate (SHIFT). Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production și este lansată împreună cu Cat Music.

“Dumbada e un banger de club. Sincer, ideea asta de Dumbada era deja în instrumental, dinainte să scriu piesa. Smiley a auzit instrumentalul în studio și m-a sunat imediat pentru că și-a dat seama că o să-mi placă”, povestește JUNO.

Despre colaborarea cu SHIFT, JUNO spune: “Cred că a fost să fie. Am fost pe la el la studio într-o noapte, i-am dat play la demo în ideea să-i arăt ce am mai făcut și și-a făcut o strofă imediat cum a auzit. Vibe.”

JUNO a intrat în echipa HaHaHa Production în 2016. Un an mai târziu a colaborat cu Smiley pentru piesa „RARA”, iar în noiembrie 2017 și-a lansat alături de Feli primul single - „Averile”. La începutul acestui an a lansat piesele “Praf” și “Ego”. A colaborat cu Kalle și Tequila pentru piesa “Jack și Rom”, dar și cu Jean Gavril pentru single-ul “Fată, bea cu mine”. În septembrie, JUNO a venit cu o nouă piesă, de data această un feat. cu Nicole Cheery – “Grenadă”, care are aproape 3 milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește mai multe despre JunoShift
Videoclipuri cu JunoShift
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE