Urmărește-ne în Social Media

JUNO feat. Mario Fresh - Lalea

JUNO și Mario Fresh își unesc vocile pentru "Lalea", o piesă de dragoste, plină de senzualitate. Colaborarea muzicală a celor doi este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de JUNO și produsă de Smiley, Florin Boka și Roland Kiss, "Lalea" vorbește despre unicitatea persoanei iubite. "Nu mai e una ca ea / Nu-i floare ca floarea mea / Lalalalalala-lea / Lalalalalala-lea" cântă pe refren cei doi muzicieni. Piesa "Lalea" este lansată împreună cu un videoclip regizat de Kobzzon.

JUNO este un tip ambițios, creativ și care iubește libertatea. Pasionat de mic de dans și de muzică rap, a plecat din Constanța și a pornit să-și îndeplinească visul. Acum își pune lecțiile de viață și experiențele în rime albe. În 2016 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care lucrează pentru proiectul JUNO. Un an mai târziu a colaborat cu Smiley pentru piesa "RARA", iar în noiembrie 2017 a lansat alături de Feli primul său single - "Averile". La începutul lui 2018 a lansat piesele "Praf" și "Ego". A colaborat cu Kalle și Tequila pentru piesa "Jack și Rom", dar și cu Jean Gavril pentru single-ul "Fată, bea cu mine". Printre cele mai recente piese lansate se numără "Rumba""Două inimi", "Mă mai ia" sau "Cafea și Tarot".

Mario Fresh a cucerit publicul cu numeroase hituri precum "Brațe străine" (cu Andra), "Săracă inima mea", "Dacă pleci", "Ne mințim", "Solo" și "Chitara mea", o reinterpretare a single-ului „Să cântăm chitara mea", una dintre cele mai iubite melodii românești din toate timpurile. Au urmat "Adu-mi soarele", un cântec pentru toți cei care se simt pierduți când pleacă persoana iubită, "Bine de tot", un proiect colorat cu o energie incredibilă și "Deziubește-mă" (alături de MIRA). În urmă cu câteva luni, artistul a cucerit YouTube Trending și topurile muzicale cu "Umbre", single-ul de succes pe care l-a lansat alături de Connect-R.

PUBLICITATE
Comentarii