Urmărește-ne în Social Media

JUNO - Erou

JUNO a lansat "Erou", o piesă compusă pentru a te face să te simți bine, să dansezi și să fii alături de cei mai buni prieteni. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

JUNO este sufletul oricărei petreceri, iar acum a reușit să compună imnul perfect al nopților de distracție. "Erou" este o co-producție HaHaHa Production, Cat Music și ELIXIR RECORDS. De muzică s-au ocupat JUNO, Lucian Nagy, Smiley, pe versuri scrise de JUNO și Smiley.

Cântărețul a reușit să atragă atenția fanilor săi și pe rețelele sociale, piesa "Erou" fiind extrem de așteptată și cerută în comentarii de către urmăritorii artistului.

"<<Erou>> e o piesă pe care am scris-o de dragul vremurile bune. Adevărul e că în prezent dacă beau două pahare de vin mă amețesc. Am vrut să fac o piesă de distracție, de voie bună și care să mă facă să sar pe scenă. Noi credem că ne-a ieșit, am sărit tare pe ea în studio.

Am făcut piesa cu Smiley și Lucian Nagy. Formulă care a fost prezenta și la piesa <<Scumpă Foc.>> Sper că ne-a ieșit pe aproape și <<Erou>>", a declarat JUNO. 

PUBLICITATE
Comentarii